Plaukų Šalinimo Gelis Vaistažolių Depiliacijos Kremas Plaukų Šalinimo Neskausmingas Kremas Šalinimas, Kojų, Pažastų Plaukų, Kūno Priežiūros priemonės, Skutimosi 300ml

€1.60

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr ip byla.

PRIEŠ PERKANT

Gerbiami Klientai,

Sveiki atvykę į CderellaBeauty Įrangos Gamyklos Parduotuvėje!

Jūsų malonią patirtį, skirkite keletą minučių perskaityti šie pranešimai:

1.Mes turime kelis pristatymo būdus, iš Oro ir jūros/žemės Express", kai kurios funkcijos suteikia DDP sevices.Pristatymo laikas gali skirtis, priklausomai nuo 3 dienų iki 50 dienų, priklausomai nuo jūsų pasirinkimo ir savo adresą.

2.Mes teikiame pritaikymas sevices.Jei norite pridėti logotipas, pakeisti kalbomis ar keisti rankenos, prašome kreiptis į mus dėl išsamesnės informacijos.

3.Visos mašinos turi vienerių metų garantija mašinos priimančiosios ir trys mėnesiai, priedai, plius laikas-techninės paramos ir internete po pardavimo serivces.

Tai mūsų garbė, kad jūs lankotės mūsų!Malonaus apsipirkimo!

Apdorojimo augalų žaliavos

Šis produktas yra perdirbtas augalų žaliavos.Augalų drėkina, aukštą skaidrumo, sklandus ir švelnus, drėkinantis ir tepimo priemonės, ilgalaikis, oda drėgna ir elastinga po naudojimo

Instrukcijos

Nuvalykite odą prieš naudojant, taikyti atitinkamą sumą į odą

Išsamiau

APIE MUS

Mes turime savo gamyklas ir fizinių parduotuvėse, Guangzhou, Kinija,Mes atvėrė parduotuvė, Guangzhou Meibo Miestas, didžiausias grožio priemonė, Kinijos rinką jau daugiau nei aštuonerius metus.Taigi, jūs gausite geriausią aptarnavimą po pardavimo ir techninės paramos, kai mes pasirinkti mūsų priemones.

Komponentas vandens, Rožių ekstraktas, alavijo ekstraktas
Gamybos Licencijos 20170219
Lytis Moteris
Kvapas Aloe
Elemento Tipas Plaukų Šalinimas Kremas
Svoris 0.25 kg
Kilmės KN(Kilmės)
Use2 Arm/Kūnas/Kojos/Veidas
NET WT 300ML
Naudoti Plaukų Šalinimo
tinka odos Visiems odos
Modelio Numeris LNJ-1
Specialios Paskirties Kosmetikos Taip

Panašūs produktai