50PCS Aliuminio Folija, Keptuvės, Kepimo Padėklai vienkartiniai Šilumai Atsparūs 550ml su Dangteliais 16*13*4.2 cm Kepimo Skardą Bakeware GRILIS vonele

€16.98

-3%

€17.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aliuminio dėklas, fri visos, aliuminio orkaitės skardai, lašinamas dėklas, flexipan pelėsių, kryžiaus žuvys, aliuminio folijos plokštelės, aliuminio pan, vienkartiniai aliuminio folija visos, 26 cm lėlės.

Savybės:

*100% brand new ir aukštos kokybės.

*Pagamintas iš aukštos kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti.

*Pagamintas iš maisto kokybės sutirštės aliuminio folija, patvarus, saugus, hygeian, lengvas, ir environmently draugiškas.

*Pastangų Taupymo ir Patogu - Vienkartiniai aliuminio folija, keptuvės, patogu naudoti ir nereikia nerimauti dėl valymo.Vienas dizainas lengva laikyti.

*Garbanoti krašto ir geometrinių apačioje dizaino - pakankamai sunkiai ir ne lengvai deformuojasi.Greitas šilumos laidumo, net šildymo ir ne klijuoti.

*Mikrobangų saugus, orkaitė saugus.Didžiausias Karščiui atsparus Temperatūrai: nuo-25-600 laipsnių Celsijaus laipsnių Celsijaus.

*Puiki reikmenys kepimui, šviežių išlaikyti, barbekiu ir pan.Taip pat tinka maisto laikymo talpyklos, takeout pakavimo, mokykla, viešojo maitinimo, kempingų, ir daugiau.

Techniniai duomenys:

*Medžiaga: Aliuminio folija

*Spalva :Sidabrinė(Kaip Nuotraukose)

*Dydis:16*13*4.2 cm (Vidut.)

Pakuotės Turinys:

50*Aliuminio Folijos Keptuvės (su Dangteliais)

Pastaba:

1. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

2. Prašome leisti šiek tiek rankinis matavimo nuokrypis duomenų.

Kepimo Indai & Keptuvės Tipas Au Gratin Patiekalai
Sertifikavimo CIQ
Funkcija Vienkartiniai, Eco-Friendly, Įžuvinti
Medžiaga Kita
Modelio Numeris vonele
Tipas Kepimo Indai & Keptuvės
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai