Krioklys Moliuskui Smilkalų Degiklis Ponios Smilkalų Lazdelės Laikiklis Buda Namo Apdaila Keramikinės Degiklio Rankų Darbo Gėlių Censer

€54.73

-25%

€72.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: berno, vandens smilkalų degiklis, smilkalų laikiklis, patalpų fontanas, minorah žvakių laikiklis, marmuro smilkalų degiklis, smilkalų laikiklis stendas, degiklis smilkalų krioklys, smilkalų degiklis, smilkalų lazdelės.

Krioklys Moliuskui Smilkalų Degiklis Ponios Smilkalų Degiklis Turėtojas Buda Namų Puošybai Moliuskui Degiklis Rankų Darbo Gėlių Censer

PATIKIMA KOKYBĖ : Moliuskui smilkalų laikiklis yra rankų darbo, kvalifikuotų amatininkų su priemoka vario per griežta kokybės kontrolės procesų, kurie daro tai tradicinis, bet stilingas kūrimas.JUTIMO MALONUMĄ : Su smilkalai kūginiai degimo, dūmų, garų, švelniai srautų žemyn ant kiekvieno lapų formos žingsnis lyg tyli krioklys su mysteriousness, kuri suteikia jums nuostabų jutimo malonumą.PUIKUS DIZAINAS : Jis yra mažas ir švelnus smilkalų laikiklis, kuris nebus užimti daug vietos, patogu nešiotis ir švarus.TAIKOMA SCENOS:Krioklys smilkalų laikiklis yra plačiai naudojama aromaterapija, joga, spa, meditacija ir skaitymo namuose ir miegamojo, biuro, ir net šventykla sukurti atpalaiduojančią atmosferą siekiant sumažinti nerimą ir nuovargį ar pagerinti miego kokybę.IDEALI DOVANA :Su savo praktinių funkcijų ir išskirtinį išvaizdą, tai, be abejo, yra puiki dovana jūsų draugams ir artimiesiems gimtadienio, Kalėdų ir Padėkos.

Maloniai Priminimas 1.Apie Gamybos Visų productsin mūsų parduotuvėje yra natūra fotografavimo factory direct".ten buvo detailssize,spalvos ir kita informacija gamybos detales.prašome atkreipti dėmesį.Visų prekių sandėlyje,galite atlikti užsakymus. 2.Apie Laivybos Mes atsiųsime yourorder per 24 valandas po apmokėjimo,sklype galima stebėti in3-10 dienų nuo siuntos. 3.Apie Spalvų Mūsų Nuotraukas arereal produkto šaudyti,bet dėl skirtingo apšvietimo ir atvaizdavimo,natūra andpictures gali turėti šiek tiek spalvų skirtumas,tikiuosi, jūs žinote, ir suprasti. 4.Apie Pakuočių Mes naudosime safepackage,bet jei prekių sugadinta dėl būdas,prašome susisiekti su mumis per 24 valandos po gavimo sklypas,mes ją išspręsti. 5.Atsiliepimų Mes greatlly dėkingi už jūsų 5 Žvaigždučių TEIGIAMŲ Atsiliepimų.Mes labai vertiname jūsų patarimų, kurie leidžia mums pasiūlyti geresnes paslaugas jums.Jei yra bet kokia qusetions apie užsakymą, ar norite sužinoti daugiau informacijos apie mūsų produktus, prašome susisiekti su manimi.Jei produktas jums buvo pažeistas arba blogo stiliaus,prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų pirmas.Maloniai prašome susisiekti su mumis pirmą, mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus.Jūsų satifaction yra mūsų geriausia motyvacija daryti geriau.Jei turite kitų problemų ,prašome susisiekti su mumis El. nagų,Trademanager,Whatsapp,WeChat, mes stengiamės išspręsti savo problemas. 6.Apie Didmeninės Mes turime mostpopular kūrinius ir labiausiai konkurencinga kaina,mūsų klientams visame theworld.Sveiki didmeninė,kreipkitės, mes jums gerų produktų andprice.

smtcode 1005002056238614
Gamyba Aromaterapija Plokštė
Medžiaga Keramikos
Naudoti Neatening/Sandėliavimo
Kištuko Tipas USB
Kilmės KN(Kilmės)
Taikymo Sritis gyvenamasis kambarys
Klasifikacija Smilkalai Bazės
Tipas Smilkalų Degiklis
Kosmetikos Funkcija Assuaging ir Ramina

Panašūs produktai