4Pcs Lauko Saulės Apšvietimo Galia 8 LED Palaidotas Šviesos Po Žeme Lempos Vandeniui Kelią Taip, Sodo Veją Kieme Kalėdų Aikštėje Lam

€14.71

-29%

€21.01

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kinija lėlės, žemos įtampos lauko apšvietimas plytos, saulės lempa žemės vandeniui, 16 led saulės žemės žibintai, grindų lempos lauko, metalo lakštų, mūrinis saulės šviesos, 925 nekilnojamojo sterlingų gryno sidabro, saulės terasa vietoje, žemės.

4Pcs Lauko Saulės Apšvietimo Galia 8 LED Palaidotas Šviesos Po Žeme Lempos Vandeniui Kelią Taip, Sodo Veją Kieme Kalėdų Aikštėje Lempos

Medžiaga: Nerūdijantis plienas + plastikas

Spalva:Balta arba Šiltai balta arba Daugiaspalvis

Pastaruosius 8 Valandas Visiškai Nemokamai

Šaltinis: 8Leds

Saulės Skydelis: Polycrystal Saulės Skydelis (2V/100mA)

Baterija: 1pc AAA 600mA Įkrauti bateriją

Matmenys:D100mm*H140mm

Komplektą sudaro: 4 pak Saulės požeminės žibintai

Ypatybė:

Atsparus VANDENIUI DIZAINAS-nerūdijančio plieno atveju ir išorės vandeniui įjunkite, kad jis tinka naudoti lauko sąlygomis.Lauko kelias, apšvietimas gali veiksmingai izoliuoja vandens ir rūko.

LENGVAS MONTAVIMAS - Tiesiog paspauskite mygtuką apačioje sodo kelias žibintai, prisijunkite šuoliai ir stumia juos iš apačios apšvietimą ir klijuoti juos į žemę, saulėje.Ji gali likti vietoje ir niekada nepralaimės

ŠVIESOS JUTIKLIS-Su integruota šviesos jutiklis, 8 LED lauko kraštovaizdžio žibintai gali būti įjungiami automatiškai, tamsoje ar naktimis, ir ne dienos šviesoje arba ryškios vietos.

ILGAS DARBO LAIKAS-Su didelio efektyvumo saulės baterijomis ir built-in 400mAh akumuliatorius, saulės sodo kelio apšvietimas gali nepertraukiamai veikti apie 10 valandų ir trunka tik 6 valandos būti visiškai įkrauta.

DAUGKARTINIO NAUDOJIMO žemės žibintai, yra puikus savo važiuojamosios kelio dalies, kelio, kraštovaizdžio, sodas, kiemelis, veja, aikštė, baseinas teritorijų, namų ir pan.Norėdami išvengti užkliuvimo naktį, jie gali įsižiebti žemės kontūrai be akivaizdaus akis.

Nuotraukos

Garantija 2 metai
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Yra Pritemdomi No
dydis D100mm*H140mm
Savybės Saulės vejos šviesos, Saulės Įžeminimo Saulės Šviesos
Elemento Tipas Požeminės Lempos
Apsaugos Lygis IP65
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Baterija AAA 600MA NiMH baterijos
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris D/S-MPD-F-8L-WW
Naudojimas Skubios pagalbos
LED Šaltinis 8 vnt led lustai už kiekvienos lempos
Korpuso Medžiaga Aliuminio
Spinduliuojantis Spalva Balta/Šiltai Balta
Prekės Pavadinimas trecaan
Sertifikavimo BMK, CE, ROHS
Maitinimo Šaltinis Saulės
Įtampa 6V
Pagrindo Tipas Pleišto

Panašūs produktai