2020 m. rudenį Moterų tracksuit moterų hoodie + kelnės 2 dalių rinkinys Moterims sportinis kostiumas Moteris tracksuit Sportinę chandal mujer

€15.15

-39%

€25.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: velvetas tracksuit, moterų tracksuit kelnės su skylėmis, elegantiškas trumpas rinkiniai, rožinis rinkinys, mados 2 vnt moterų veliūras, blizga tracksuit, womenn summer set, hijab sportas, 2 gabalas dviratininkas trumpi, sportinis kostiumas.

1 nustato=ziajać+hoodie

1. neleisk, rūbai, veikiami saulės ilgą laiką, ekspozicija bus sukelti blukimas, galite naudoti priešingoje pusėje, sausas. 2. dydis drabužiai yra matuojamas vertus, yra klaida, 1-3 cm.

Trumpas rankovės

Q:Kaip aš galiu pirkti jūsų produktus?A:Pirma, jums reikia created vienas Jntprojektai.lt sąskaitą ir įrišti jūsų kredito kortelės.Antra,įtraukti produktus į jūsų krepšelį po vieną ir padaryti užsakymą.Q:koks mokėjimo būdas priimate?A:mes priimame Alipay,Vizos,Boleto, "Moneygram" ir "western union".Q:kaip aš galiu žinoti, jei mano, kad po to aš padariau mokėjimą?A: mes suteiksime sekimo numerį artimiausiu metu, kai jūs sukūrėte mokėjimo.ir jis gali būti stebimi: http://www.17track.net/en/ Klausimas: I don ' t get mano, kad kai laikas pasibaigęs.ką turėčiau daryti?A:jums reikia gauti susisiekti su mumis prieš jūsų laikas pasibaigęs.mes padėsime pratęsti apsaugos laiku galite laisvai.Q:Kaip jūs galite užtikrinti, kad gausiu, mano, kad ne paskutinis, nes nenoriu prarasti savo pinigus.A:pirmiausia,mes ir siųsti sekimo numerį, taip greitai, kaip įmanoma, įsitikinkite, kad jūsų sklypas gali būti sekami.antra, jei jis negali būti stebimi po 3-5 dienų, susisiekite su mumis iš karto.mūsų komanda padės stebėti ir spręsti jums.trečia,įsitikinkite, adresu, informacijos ir pan jūs kairę yra visi teisingi.paskutinis, jis gali turėti keletą dienų vėlavimas, kai jūsų užsakymo susitiko su kinijos šventė, ar blogas oras.

Ziajać Ilgis(cm) Visas Ilgis
Drabužių Ilgis trumpas
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Amžius Amžius 18-35 Metų
Uždaryti Tipas Megztinis
Modelio Tipas Spausdinti
Lytis Moteris
Audinio kiekis 81% (imtinai) - 90%. (imtinai)
Modelio Numeris T-005
Kilmės KN(Kilmės)
Apykaklės O-Kaklo
Suknelės Ilgis Kulkšnies Ilgis
Medžiagos Sudėtis Sintetinio Pluošto
Apdaila Nėra
Sezonas Pavasario/Rudens
Medžiaga Poliesteris
Ziajać Uždarymo Tipas Raišteliu
Rankovės Stilius Reguliariai
Ziajać Stilius Haremo Kelnės
Stilius Atsitiktinis
Prekės Pavadinimas GNZK

Panašūs produktai