100vnt Cigarečių Pasirodo Karoliukai Aromatinių "PASIDARYK pats" Sprogimo Granulių Kamuolys Cigarečių Savininkas, Mentolis Cigarečių Filtrai "PASIDARYK pats" Rūkymo Reikmenys

€1.54

-49%

€3.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aikštėje stiklo dubenį rūkymas, pop dūmų marškinėliai, muzika, foto tapetai, bongas rūkymas bongas, mentolio kapsulės, ji pop, skarelė vyrai, popmart, durų pypkės rūkymas, tabako.

100VNT "PASIDARYK pats" Cigarečių Granulių Kelias Skonio Cigarečių Sprogo Aromatinių Granulių Filtrai Rūkymo Reikmenys

Kulka taškų: Jei esate žinovas didelį skonio, cigarečių savininko filtro granulės tinka jums, kuris gali pagerinti savo skonį ir sumažinti stresą!

Naudojant sąvokas, biologijos ir nanomokslo, naudojant mokslinius formules, žalia ir švelnus apdorojimo technologija šlifuoti ir vertingos augalų esencijos ir patobulinti juos.

Kurti žolinių augalų, atgaivina protą ir mažina dirginimą, kurį sukelia įkvėpus.Vartotojai, kurie rūko dažnai, naudojant Ilgą Yiqing gali pašalinti blogą kvapą, mažina sudirginimą, ir būti šviežias ir malonus!

Paprasta naudoti, lengva nešiotis, be jokių priedų, jokių cheminių medžiagų, ekologiškas ir aplinką tausojančias ir patogu, tiesiog klijuoti jį į cigarečių burną, paspauskite.

Taikoma: HEETS-GILZ tradicinių cigarečių vamzdelio filtro vamzdelį.Spustelėkite ir mėgautis esmė aromatas jums patinka, kvapas yra visada ten, nuo pradžios iki pabaigos.

Aprašymai:

Tikslas: Pagerinti skonio cigaretės

Skonis: mišraus tipo, daugiau nei 60 skonių

Pakavimo sąrašas

100*dūmų karoliukai

Kilmės KN(Kilmės)
arbata tabako Mentolio Kapsulės Sprogdinimo Kamuolys
homebrew Cigarette Accessories
Cigarečių Mėtų Granulių Cigarečių Sprogimo Skonio Granulių
Modelio Numeris Mėtos, Mentolis, Aromatas Kapsulės
Burbulas Arbata Vaisių skonio
Prekės Pavadinimas Nemobub
Formos Dovanų Dėžutė
Baras Priedai "PASIDARYK pats" Cigarečių Granulių Kelias Skonio Cigarečių Sprogo

Panašūs produktai