Retinolis Tirpalą Hialurono Rūgšties Serumas Anti-Senėjimo Priežiūra Odos Pleiskanomis Pagerinti Drėkina Kosmetikos Pigmentacija Įmonė A0F1

€1.41

-53%

€3.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: retinolis, titano nagų milteliai, diamond balinimo kremas, retinolis serumas, hydra veido sprendimas, rusų spetsnaz, ez purkštuko adata, serumas vitamina c, retinolis serumas 2, BREYLEE.

Ypatybė:

Pastaba: kiti priedai neįtraukiami.

100% nauja kokybė

Specifikacija: 30ml

Sudedamosios dalys ir poveikis:

1. Vitaminas A yra įrodyta, kad pagerinti margi pigmentacija, smulkias linijas, raukšles, odos tekstūra, odos tonas ir veido odos, o odos drėgmės lygis.

2. Molekulinė struktūra vitaminas A yra labai mažas, pakankamai įveskite mažesnis odos sluoksnius, kur kolageno ir elastino yra nustatyta ir aktyvuota.

3. Derinys, retinolis (vitaminas A) ir hialurono rūgšties, taip pat sinergetinio poveikio veikliųjų sudedamųjų dalių, šis elegantiškas sustabdymas gali naudoti veiksmingiausias drėkina sistemą, padaro odą minkštą ir išgydyti.

Pastabos:

1. Rankinis matavimo paklaida yra 2-5g.Prašome don ' t mind savo pakeitimo.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Aš esu labai labai dėkingas jums!

3. Prekės KODAS spalva yra produkto pakuotės

Pakuotė:

1 *Retinolis pradinio tirpalo

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.jei norite pirkti daugiau, nei mes, sąraše, prašome susisiekti su mumis.būsime pasiruošę atsakyti jums artimiausiu metu.

Elemento Tipas veido serumas
Formulės Aliejus
Lytis Moteris
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Funkcija Anti-Aging
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas BREYLEE

Panašūs produktai