Wishcolor 120W nuolatinės SROVĖS Tiesinės elektros Energijos Tiekimo Aukštos kokybės DC 12V Išėjimo Standžiojo Disko Box NAS

€105.09

-19%

€131.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: nosies purškalas, skirtas sinusinio, astronomija dekoras, 9v linijinis maitinimo šaltinis, linijinis maitinimo itin mažai triukšmo, nosies purškalas, linijinis psu, nuolatinės srovės tiesinės elektros energijos tiekimo, matricos plakatas, 24v linijinis maitinimo šaltinis, "saturn v".

120W nuolatinės SROVĖS Tiesinės elektros Energijos Tiekimo Aukštos kokybės DC 12V Išėjimo Standžiojo Disko Box NAS

Savybės:

- Sveria 3kg

- Aliuminio lydinio korpusas

- Numatytasis pristatytos prekės yra 12V.Individualų išėjimas: 5V, 7V, 9V, 12V, 15V, 24V, ir kt.Maksimali srovė gali būti 8A.Kai apkrovos galia yra didelė, ten yra tam tikros temperatūros.

- Priedai apima vieną 3C maitinimo kabelį ir vieną DC išvesties kabelį.Numatytasis 5525 sąsaja, kuri gali būti pritaikyti pagal jūsų reikalavimus, pvz., USB prievado, įvairių skersmuo maitinimo uostų.

- Svarbiausia mašinos yra LM317+TL431 kaip nuoroda, ir naudoja didelės galios vamzdžių 2AS1943 išplėsti dabartinę, kuri turi didesnį tikslumą ir geriau terminio stabilumo, nei bendros įtampos reguliavimo modulių.Mažesnį triukšmą ir mažesnės bangos.

- Priimti gera kondensatoriai, didelės spartos vamzdžiai, reguliuojamas potenciometrus, cheminių filtrų kondensatorius, o išėjimo su 1 lygis LC filtravimo toliau panaikinti aukšto dažnio triukšmo.

Metalo jungiklis su šviesos.

Dėmesio:

Jis yra linijinis maitinimo, o ne impulsinis maitinimo šaltinis.Kai išvedė 4-5A, tam tikra temperatūra bus kuriama, kurie yra normalu.

Produkto Struktūra:

- Vario raudona paauksuoti lizdo

- Dvi išvestis

- Filtras grupė

- Lygintuvas

- A+ klasės deguonies nemokamai vario transformatorius

- Dvigubo sluoksnio izoliacija, emalinio vario viela.Pirminės ir antrinės intervalas dvigubo sluoksnio poliesterio plėvelė atskirai

- A++ klasės geležies branduolys

Pakuotė:

- 1 x Rinkinys Linijinis Maitinimo šaltinis

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas TZT
Sertifikavimo CE

Panašūs produktai