Katė Chirurgija Atkūrimo Kostiumas už Pilvo Žaizdos, Odos Ligos,

€2.08

-29%

€2.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cosplay, uodai kostiumas, vokiečių aviganis žaislas, kuprinė šuo, bičių kostiumas, juokinga maudymosi kostiumėliai, anti uodai kostiumas, ryklys maudymosi kostiumėlį, chainmail, Push Up.

Kulka Taškų:

1、Nešiojamų Elastinga Juosta: elastiniai juostos dizainas netoli kaklo ir galūnių, todėl ir ši liemenė lengva nešioti, neturi įtakos kačių kasdienis judėjimas.

2、Minkšta ir Kvėpuojanti: 95% medvilnės ir 5% spandex, minkštas ir kvėpuojantis.Patogus ir patvarus namų drabužius su judėjimo laisve.

3、Puikus Dizainas: chirurginis atkūrimo suknelė priima kaklo elastinės juostos ir atgal hoopas&linijos, lengva įdėti ir kilimo, ir bus ne deformuoti, po plovimo.

4、Sunku Pabėgti: Mes pakeitėme dizainą ši katė chirurgija atkūrimo rinkinį geriau tinka naminiams gyvūnėliams, kad jie nenori pabėgti.Tai leidžia jūsų katė padaryti nieko be jausmas užtverta.

5、patogiai ir Saugiai: Puikus drabužių katės po operacijos, tinka pilvo traumas ir odos ligas.Padidinti mobilumą, mažinti stresą, paspartinti gijimą, mažina infekcijos riziką, apsaugoti žaizdą.

Specifikacija:

Medžiaga: medvilnė

Kategorija: keturkojo drabužių

Stilius: atsitiktinis

Taikoma lytis: bendra

Taikoma naminiai gyvūnai: katės ir maži šunys

Pakavimo Sąrašas:

1*Katė Chirurgija Atkūrimo Kostiumas

Pastaba:

Dėl vadovo matavimo, gali būti paklaida 1-3cm dydžio.

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga 100% Medvilnės

Panašūs produktai