140*90 cm atsparus Vandeniui Kirpykla Žaliojo Reguliuojamas Stiliaus Plaukų Pjovimo Prijuostė Profesinės Salonas Priemonė Vyrams Unisex Black

€4.08

-6%

€4.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plaukų salonas, kirpėjas apdaila, prijuostė kirpykla, vyrų salonas siena lipdukas, kirpykla duster", kirpykla vežimėlis, plaukų valdovas, kirpykla atveju, individualų kirpykla prekes, hairdress, kirpykla, aplinkosaugos ¾enklelis.

1. 140*90 cm Dydį Generinių vaistų - Tai kirpykla žaliojo yra kruopščiai pagaminti iš tvirtos Eponžas Poliesterio audinio.Jis yra patogus ir sklandus salonas cape, kad nebus sukelti odos sudirginimą.Kirpyklų ir grožio specialistų tikrai vertiname savo lengvi, raukšlių atspari, statinio atsparus ir vandeniui atsparios medžiagos, todėl labai patogu tvarkyti ir naudoti.Ji yra taip pat lengva valyti ir greitai džiūsta. 2.Patogus Dizainas - dizaino plaukų žaliojo yra patogus, turintys sagtis lengvai reguliuoti elastingumas, dėl geresnio kaklo uždarymo.Tai žaliojo gali būti patogiai sąlygotosios aplink kaklo ir pasiūlyti visą bendrą apsaugą, kad būtų išvengta bet kokių staigių eilių dažų ar kitų produktų, kurie gali sutepti drabužius. 3.Daugkartinio naudojimo - salonas žaliojo yra daugkartiniai ir gali nuvalykite švarus, mašina-nuplauti šiltu, arba sausai valyti.Mes siūlome jums pakabinti jį džiovinti natūraliai. 4.Dėmesingas Aptarnavimas - nesijaudinkite; - jei yra kokių nors problemų su mūsų salonas cape, maloniai kviečiame susisiekti su mumis bet kuriuo metu, ir mes siūlome jums mūsų geriausias sprendimas.Mes siūlome 24 valandų pagalbos.

Kilmės KN(Kilmės)
dydis 140*90 cm
Elemento Tipas stiliaus aksesuaras
Modelio Numeris 556
Medžiaga Nailonas
Maitinimo Šaltinis Kita

Panašūs produktai