Dviračių Jersey Nustatyti Strava Vasaros Dviračių Drabužiai Vyrams Kelių Dviratį Tiktų Dviračių kombinezonai su Antkrūtiniais Trumpas Vienodas MTB Maillot Ropa Ciclismo Ralvpha

€8.24

-45%

€14.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dviratis vyrams, znine dviračių drabužiai, ciklo jersey vyrai, VYRAI, vyrai skinsuit, gobik jersey, cycl jersey, 2 gabalas dviratininkas trumpi, dviratis mtb, modeli.

Pastaba: jūs Galite maišyti dydis pagal save

Bet reikia palikti komentarą užsakymo

Pavyzdžiui, "megztiniai XXL ir kelnes XL"

Jei jums nereikia, prekės ženklas, LOGOTIPO, jūs galite palikti pranešimą.

------------------------- Nemokamai ------------------------- 1. laivybos laikas: 15-25 darbo dienas nemokamas pristatymas paštu 7-15 darbo dienų iki Express Pristatymas (įskaitant DHL, EMS...)

2. mes tikimės, kad atvykimo jūsų prekė laiku, bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo, laivybos laikas labai priklauso nuo kurjerių bendrovių ir teisės į muitinės patalpas (jei taikoma) Ir visiškai iš mūsų kontrolės.Jei yra kokių nors problemų, kylančių iš šios siuntos, nedvejodami susisiekti su mumis.Kadangi siekiame teikti sandoris-tarpusavio ir teigiamų 3. Vežimą sudaro siuntimo, tvarkymas. 4. Sekimo numerį, bus teikiama tik už siuntimą registruoti 5. Paprastai, mes išsiųsti per 5 darbo dienas, kai gauna užsakymą. 6. internete sekimo sistema paprastai yra naujinimų, su 1-3 darbo dienas (neįtraukiama šeštadienį ir švenčių dienomis), gavęs mokėjimą.Retų daiktų ir dideliems užsakymams gali užtrukti šiek tiek daugiau laiko.

----------------------- Grįžta ------------------- 1. Jei elementas, kurį gavo yra nepriimtinai kaip defektais, sulūžę ar M Issing , PLS pranešti mums per 3 dienas po pristatymo. 2. jei šių nemalonių dalykų, mes tikimės, kad pirkėjas ir tiekėjas gali bendrauti, aktyviai išspręsti ginčo lanksčiai.Mes pažadame jums, kad mums pavyks išspręsti tinkamą sprendimą.

------------------------- Kontaktai ------------------------ Jei turite klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvai, galite atsiųsti mums laišką trademanager.Mes atsakyti į jūsų klausimą eilėje juos gauti.Jeigu negaunate atsakymo per 24 valandas (neįskaitant poilsio ir švenčių dienomis), reiškia, mes negali gauti jūsų pranešimą.Prašau, padėkite man paklausti dar kartą, labai ačiū.Darbo metu, mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau, jei tai ne savaitės dieną, būkite kantrūs ir daug duoti mums šiek tiek daugiau laiko, o ne tiesiog palikti komunikacijos neutralus ar neigiamas, be komunikacijos, dėkojame jums už bendradarbiavimą ir supratimą.

----------------------- Regeneracijos --------------------

1. jei kas nors verčia jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant komentarus, mes, kad mūsų geriausias pastangas išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

2. Jei laikotės straipsnyje, prašome padėti išeiti Atsinaujinimo voima ( 5 žvaigždžių mus, tai yra gera parama ir labai svarbu mums

Kilmės KN(Kilmės)
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Sportas Tipas dviračių sportas/bike/mtb/bicicleta/dviratis/ciklas/ciclismo
Kelnės Medžiaga 80% Poliesterio ir 20% Ruožas & Spandex
Rankovės Dydis Trumpas rankovės
Medžiaga Poliesteris
Prekės Name4 pro dviračių džersis abbigliamento ciclismo estivo
Pardavimo Metodai Gamyklos Tiesioginio Pardavimo
Užtrauktuko Ilgis Pilnas
Sezonas Vasaros
Tipas Jersey Rinkiniai
Lytis VYRAI
Savybės Kvėpuojantis, Greitai Džiūstantys, prigludusi prie kūno, prakaitui
Prekės Name2 Dviračių jersey rinkiniai/ropa ciclismo/dviračių drabužių/maillot ciclismo
Modelio Numeris Dviračių Rinkiniai
prekės pavadinimas dviračių džersis/ropa ciclismo/dviračių drabužių/maillot ciclismo
Dviračių Jersey Mygtukai Stilius GELIS Kvėpuojantis Padas
Prekės Name3 dviračių vienodas/abbigliamento ciclismo
Megztiniai Medžiaga 100% Poliesteris

Panašūs produktai