TOMSHOO Kempingas Viryklė, Pelenų Plokštelės, Sulankstomas Rankena Nešiojamas Sulankstomas Vėjo Medienos Viryklė Kompaktiškas Alkoholio Viryklė Stovyklavimo Įranga

€17.04

-38%

€27.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: viryklė tomshoo, peiliai iškylą, gpi, sos kempingas gaisro, šaulys kempingas viryklė, medienos viryklė, akmens medienos viryklė, žaislas medienos viryklė, kempingas aprūpinti gaisro, katmandu kempingas viryklė.

TOMSHOO Atnaujinti Lankstymo Kempingas Medienos, Viryklė yra būtina turėti kiekvienas rimtas apie lauko veikla.Tvirtas nerūdijančio plieno konstrukcijos, su anti-slip kryžius stovi užtikrina stabilią ir saugią paramą virtuvės.Dvigubos sienelės struktūra ir oro ventiliacijos angos pagerina oro cirkuliaciją ir degimo efektyvumą.Jis yra sulankstomas ir lengvas, labai patogu nešiotis bet kur, kur jums eiti.Su šia kompaktiška viryklė kuprinę, jums niekada nerimauti, kuras, naudojamas dėmesį, tiesiog kuko valgio, su šakelių, lapų ir šakų, galite rinkti nuo gamtos, kuri neturėtų sukelti cheminius teršalus.Pradėti aplinkai draugiška kelionę iš TOMSHOO Kempingas Viryklė!

Savybės:

Stabili & Tvirtas,Atnaujinti Medžio Pelenų Plokštelės & Sulankstoma Rankena: Pagaminti iš stipraus nerūdijančio plieno, šis kempingas viryklė yra pastatytas paskutinis ilgas, net esant didelei svorį, arba didelio karščio.Į vėjo dantytas kryžius stovi siūlo stabilią platformą jūsų virtuvės ir didina šilumos adresatą.Medienos pelenų plokštelės & sulankstomas rankena leidžia jį naudoti patogiau.

Efektyvus Buring,Mažiau Dūmų: medienos, viryklė yra taip paprasta, tačiau mokslo struktūra: Plati anga leidžia lengvai pridėti medienos; Dvigubos sienos struktūrą, sukuria švarią dujinimo ir antrinio degimo; Oro angos apačioje oro cirkuliacijai pagerinti, siekiant padėti degalų sudegina daugiau visiškai su mažiau dūmų.

Neribota Nemokamai Kuras: Naudoja šakeles, lapus, šakas, medienos, kaip kuro, kuko valgio apie savo žygius, daugiau pinigų išleidžiama dujų užtaisai, nėra cheminių teršalų ir anglies pėdsaką.Viryklė įeina dėklas turėti tvirtą alkoholio, degalų.

Sulankstomas ir Lengvas: Lengvai išardomas į kompaktišką dydį (5.4" x 2.8") ir supakuoti į akių nešiojimo maišelyje patogus laikymas.Tik 1 svaras, šis nešiojamas medienos, viryklė yra lengvas ir sumažina naštą ant savo kuprinės.

Universalus naudojimas: Šis kempingas viryklė ateina su griliu, kuri leidžia jums paleisti grilis, kur jums sukurti savo stovyklą.Jis tinka kempingas, žygiai, turistinius, iškylų, GRILIS, lauko išlikimo ir nuotykius.

Pastaba: Medienos viryklė tik, puodai ir kiti daiktai nuotraukoje nėra įtrauktas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Surinkto Dydis: 13.8 * 17,5 cm / 5.4 * 6.9 D * H)

Sulenktas Dydis: 13.8 * 7cm / 5.4 * 2.8 D * H)

Svoris: 593g / 1.3 lb

Paketų Sąrašo:

1 * Medienos Viryklė

1 * Alkoholio Dėklas

1 * GRILIS Grilis Ju

1 * Akių Saugojimo Maišų

1 * Medienos Pelenų Plokštelės

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4. Vaizdai rodomi ne faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

8. Pristatymo Terminas:

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.IŠIMČIŲ NĖRA!Laivybos išlaidos yra padengti abu pardavėjo ir pirkėjo pusėje.

2. Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų go#.

3. Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Jntprojektai.lt.ARBA, galite pasirinkti, kad pakeisti.

4. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei prekė (- s) (yra) ne taip, kaip reklamuojama.

1. 12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2. Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.MES NE REMONTUOTI ARBA PAKEISTI ELEMENTUS, KURIŲ GARANTINIS LAIKAS PASIBAIGĘS,.

Tipas Kiti Viryklė
Naudojimo Sąlygos Normalios Lauko
Taikoma Prieskonių Tipas Kita
Degalai malkos
Taikymo Metodas vadovas
Gabalas Skaičius Pertvara Nuo Vėjo Nėra vėjo skydas
Su Uždegimo Prietaiso ar Ne Įtrauktas
Vienkartiniai No
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Prekės Pavadinimas TOMSHOO
Modelis viryklė
Struktūra Padalinti
Vartotojų skaičius 3-5

Panašūs produktai