10 Vnt 5 Colių Balionas Tortas Topper Debesų Formos Konfeti Balionus Gimtadieniui Baby Shower Vestuves Dekoro Ir Namų Reikmenys

€0.55

-34%

€0.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tortas topper, "pasidaryk pats" lėlių namelis, "pasidaryk pats" medienos, skalbimo patalpa ženklas, 25 tortas topper, fanala sekso žaislas, 21-ojo gimtadienio tortas topper, balionas pyragas, butt plug strapon, dekoro namai skandinavijos.

Aprašymas

Techniniai duomenys:

Spalva:Kaip paveikslėlyje parodyta

Medžiaga:Latekso balionas

QTY:1set

Savybės:

[Patvari medžiaga]: balionas yra pagaminta iš aplinkai-sertifikuota saugios žaliavos, pagaminti iš nekilnojamojo aukštos kokybės natūralaus latekso, o kokybė yra garantuotas turi būti 100% netoksiškas, ir sukuria draugišką, ekologišką ir nepamirštamą vakarėlį jums ir jūsų vaikams .

[Plačiai naudojami]: Berniukai ir mergaitės gimtadienio, kūdikių dušai, šventė, šalių ir kt., baseinas vasarą šalių.Jis tinka vidaus ir lauko veikla, ir tai gerina atmosferą, vaikų gimtadienius.

[Naudojimo ir Patarimai]: Jums tik reikia užpildyti šios grupės balionai su oru arba helio, ir tada įdėkite juos, kai jūs norite papuošti. *Pastaba: Tai rekomenduojama, kad užpildyti balioną 80%-90% erdvėje, siekiant išvengti baliono nuo sprogimo.

Pastaba:

1.Dėl įtakos daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ekrano šviesumą ir šviesos ryškumas, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo rodomos nuotraukos svetainėje.

2.Prašome leisti duomenys turi šiek tiek nukrypimas nuo vadovo vertinimo.

10*Balionai

2*Lenkai

1*Juostelės

type6 vestuvių balionai
type8 Namo Apdaila
type5 vestuvių dekoravimas
type7 Apdaila
Type4 Balionų šalis
Modelio Numeris pyragas apdaila
Rinkinys Tipas Taip
Medžiaga latekso, latekso balionas
Tipas Didmeninės No
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė 10*Balionai/2*Lenkų/1*Juostelės
Proga Gimtadienis, Vaikų Diena, Krikštynos & Krikštas, Lyčių Atskleisti, Atgal Į Mokyklą, Baigimo
Kiekis 1 set
Type3 gimtadienio dekoracija
Spalva Kaip rodo nuotrauką
Type2 gimtadienio balionai
type1 balionas
Modelis Vientisos Spalvos

Panašūs produktai