Kanalizacijos Dragos Užsikemša Vamzdžių Valiklis Tualeto Plunžeriai Nutekėjimo Blaster Aukšto Slėgio Oro Nutekėjimo Švaresnis Vadovą, Pneumatinės Dragos Įrankiai

€5.02

-31%

€7.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lanksti pašalinimo įrankis, cleaner kriaukle, oro peilis antgalis, kortelės garsas, sausainių stūmoklis, stūmoklis tualetas, užsikimšęs tualetas spinta, pcie garso, 150cm perukas, oro peilis.

Kanalizacijos Dragos Užsikemša Vamzdžių Valiklis Tualeto Plunžeriai Nutekėjimo Blaster Aukšto Slėgio Oro Nutekėjimo Švaresnis Vadovą, Pneumatinės Dragos Įrankiai

Ypatybė:

Kanalizacijos dragos yra įrengta daug dragos vadovai, t. y., automatinė dragos galvos, daržovių kriaukle dragos galvos, praustuvas dragos galvos, adapteris, alkūnės, ir siurblys.

Kanalizacijos dragos yra novatoriškas produktas, kuris gali greitai pašalinti dumblo, plaukų, tualetinio popieriaus, ir maisto likučių.

Aukšto slėgio išlydžio stūmoklis yra vis daugiau ir daugiau pripažintų, nes jos daugkartinio naudojimo, multi-funkcinis, kompaktiškas dizainas, lengvas valdymas ir nereikalauja jokių cheminių medžiagų, kurios kels grėsmę sveikatos jūsų šeimai.

Paprasta ir lengva naudoti, tiesiog išpūsti orą, maišelį ir įdėkite užblokuotas drenažo vamzdį, o tada paspauskite oro mygtuką į tualetą ar kriauklę.

Specifikacija:

Spalva: Balta

Dydis: 57*12,5 cm/22.44*4.92 į

Medžiaga: ABS

Pastaba:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Kanalizacijos Dragos

5 X Priedai

Medžiaga ABS
Taurė Medžiaga Kita
Modelio Numeris vadovas
Stilius lankstus
Funkcija Įžuvinti, Eco-Friendly
Kilmės KN(Kilmės)
Spalva balta

Panašūs produktai