Automobilių Dual Tonas Sraigių Ragų Universalus 12V Trimitas Super Traukinio Ragų, skirtų Sunkvežimiams, Transporto priemonės Ragų Dual-tone Elektros Sraigė Oro Ragų Whistl

€11.43

-29%

€16.32

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: claxon 12v koe, ragas, traukinio ragų, 12v oro ragų, policijos sirena už dviratį, policijos ragų sirena nuotolinio valdymo, metalo traukinio ragų, dual ragų 12v, automobilių klaxon, profesinės trimitas.

Saugos jūs ir kiti pėstieji, jūs galite nusipirkti dual-tone ragų už savo automobilio, kuris turi garsiau patikimą ir ilgą spinduliuotės diapazoną, kuris gali geriau tarnauti kaip priminimas.

Pagrindinės Savybės

[Dual-tone Sraigė Ragų] garsiai ragų yra 105db, garso aukštumą yra 510Hz, ir bosinė gitara yra 410Hz.Jis gali pareikšti įspėjimą, kad negalima ignoruoti, pritraukti daugiau dėmesio, išvengti daugiau nelaimingų atsitikimų kelyje, ir užtikrinti jūsų saugumą.

[Mažos Energijos sąnaudos, Didelis našumas] Naudojant 12V DC maitinimo, mažas energijos suvartojimas, šis efektyvus automobilio ragų, galima pagerinti produkcijos kokybės garsas transporto priemonės ir parengti aiškų ir stiprų garsą.

[Universalus Garsiakalbis] Tinka visuose automobiliuose, kurie gali suteikti 12 įtampos.Paruoškite savo automobilį greitai, siekiant apsaugoti savo ir kitų gyvenimus.

[Tvirtas, tvirtas Ir atsparus Vandeniui] Naudojame aukštos kokybės ABS medžiagos + vandeniui apvalkalas, fiksuotas laikiklis geležies plokštelės, geros neperšlampami veiklos, ir korozijai, ir gali būti naudojamas sklandžiai net ekstremalios oro.Specifikacijos

Medžiagos

ABS

Produkto Svoris

485G

Gaminio Dydis

(L x W x H)

20 × 15 × 10cm / 7.9 x 5.9 x 3.9 coliai

Pakuotės Turinys

Automobilių Dual Tonas Sraigių Ragų × 1

(Trigubas + Bosas)

Spalva

Raudona+Juoda

Įtampa

12V

Trigubas

510Hz

Bosas

410Hz

Garso Slėgis

105dB Pastaba

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodomas vaizdas.

Prekės Svoris 0.48kg
Elemento Aukštis 15inch
Elemento Tipas Multi-tone & Claxon Ragai
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 20inch
Prekės Skersmuo 10cm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BMK
Specialios Funkcijos Universalus

Panašūs produktai