3D Dinozaurai Silikono Minkštas Pyragas Skardas Kepimui Dragon Tortas Dekoravimo Kepimo Įrankius, Pyragai, bandelės, Virtuvė Kepimo Priedai M2091

€3.60

-5%

€3.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šokolado dinozaurų pelėsių, žaislas dinozauras, virtuvės organų, silikono torto kepimo formą mafin, 0 kepimo, desertiniai įrankiai formes, pyragas įrankis, dragon pelėsių, dragon pelėsių, beždžionių karalius ginklas.

Produkto aprašymas:

1: Platus naudojimas: gali būti naudojamas, kad minkštas pyragaičių, šokolado, mėtos saldainiai kieti saldainiai, želatina užkandžiai, ledo kubeliai, sviestas, muilas, žvakės ir kt.

2: Produkto dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

3: Pakavimo specifikacija: OPP krepšys

4: Yra silikono minkštas pelėsiai: didelio patvarumo ir lankstumo.Tai bus išlaikyti savo formą metus.Daugkartinio naudojimo, o ne klijuoti.Lengva naudoti ir valyti.Temperatūra:nuo -54°C iki 240°C

Patarimai: Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.Prašome įsitikinti, kad jūs neprieštaraujate, prieš perkant, Prašome pirkti atsargiai.Ačiū.

Sertifikavimas: CE / ES,FDA,

1. Bendra prekių vertė yra daugiau kaip $120. Galiu laivo UPS, ar AVS arba DHL nemokamai. 2. Bendras krovinio svoris viršija 2 KG, taip pat galiu laivo UPS, ar AVS arba DHL nemokamai.

Įpakavimas: OPP Tipas: Torto Įrankių Medžiaga: Silikonas Funkcija:Eco-Friendly Sertifikavimas: CE / ES, FDA,

Atkreipkite dėmesį į dydį :1 colis = 2,54 cm 1 cm=10 mm

Prekės Pavadinimas Xiao xiang
Medžiaga Silikono
Funkcija Eco-Friendly
Modelio Numeris M2091
Spalva juoda
Nepadori Nuotrauka No
Seksualinio Pobūdžio No
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, EEB, MPT, LFGB, SGS
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Pyragas Įrankiai

Panašūs produktai