SNiMO Vasaros Moterų Dviračių Komanda ilgomis Rankovėmis Sportinę Greitai-Džiovinimo Kvėpuojantis UV Apsauga Spandex Roupa Ciclismo Feminina

€74.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mtb poc, aero jersey, ciklo jersey vyrai, džersis mtb, spexcel, dviratis bmx, cycl jersey, suknelė vasarai, dviratis mtb, ciclismo jersey dviratį.

PASTABA

Ar jūs suprantate, jei elementą dydis jums tinka Al Pirkti, kad nebūtų sukelti nereikalingą nesusipratimų, gavusi prekę? 2 atsižvelgiant į tai, kad skirtumas tarp skirtingų monitorių nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva prekę?Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat, kaip vaizdas, bet veiksmingumas įvairiomis temomis yra skiriasi nuo modelio!Ačiū! 3 Palyginti išsamią dydžio su savo dydžio ir dėl rankinis matavimo leisti skirtumas 1-2cm.Ačiū (visi dydžiai, cm.Dešimt kad 1cm x 0.39 cm)

Trys kišenės ant nugaros

Jei nenorite, kad kišenėje arba pakeisti logotipą, prašome susisiekti su mumis pastaba

Įvairių stilių, kurie gali būti pritaikyti pagal brėžinius

Išsamus aprašymas

Tai yra būtina turėti prekės moterims vasarą.Tai yra jūsų tikrasis pasirinkimas drabužių lenktynių dienų ir mokymo jojimo karštas oras.Šis lengvas ir kvėpuojantis jersey duos jums geriausius rezultatus, kai jums važinėti sunku.

Aukštos elastinga kūno audinys gali greitai išmetamųjų dujų šilumos jus sausa, ir ji gali būti stora, bet patogūs.

Modelis brangimas

Priekiniai ir atgal

Transportas

Mes tikimės, kad jūsų daiktai gali atvykti laiku, tačiau, nes ji yra skubių tarptautinių pristatymas, pristatymo laikas, priklauso didele dalimi dėl tarifų express bendrovė ir vietos muitinės įstaiga (jei toks yra), taigi tai yra ne mūsų kontrolės.Jei turite klausimų apie šį vežimą, prašome susisiekti su mumis.Mes esame įsipareigoję abipusiai naudingus sandorius 2. Krovinių apima laivybos ir transporto išlaidas. 3. Tik nustatyta, sekimo numerius registruoti produktai 4. Mes laivas, 6 dienas per savaitę, išskyrus sekmadienius ir šventes. 5 Paketas yra paprastai išsiunčiamas per 1-3 darbo dienas ir gali būti internete, gavęs mokėjimą (šeštadieniais ir švenčių dienomis) Retų daiktų ir didelių objektų gali užtrukti ilgiau.

Grąžinti

1. Jei elementas, kurį gavo, yra neteisinga, su defektais, sugadintas ar išorės, prašome pranešti mums per 3 dienas po pristatymo. 2. Jei šių nemalonių dalykų atsitikti, mes tikimės, kad pirkėjai ir tiekėjai galės aktyviai bendrauti, lanksčiai spręsti ginčus.Mes jus patikinti, kad rasime tinkamą sprendimą.

Susisiekite su mumis

Susisiekite su mumis!Todėl, kad mes padarysime viską, kad išspręsti visus klausimus, kurie gali kilti iš karto, ir mes vertiname galimybę turėti teisingą susitarimą.Mes atsakysime į visus klausimus apie mūsų gaminius.Iš anksto dėkojame už jūsų kantrybę.

Sportas Tipas Dviračių sportas
Modelio Numeris 41
Funkcija Kvėpuojantis, Quick Dry, Anti-prakaitas
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Elemento Tipas Megztiniai
Medžiaga Spandex
Prekės Pavadinimas SNIMO
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Sezonas Pavasarį, Vasaros, Rudenį
Užtrauktuko Ilgis Visas Užtrauktukas
Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Moteris

Panašūs produktai