1Bottle Šilumos Montavimo Granules, Dantų Laminatės Moldable Laikinas Dantų Taisymo Rinkinys, skirtas Nustatyti Trūkstamą Dantį Mokymo

€0.67

-45%

€1.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dantų protezų remontas, dantų fanera, įtvaras dantys, dantų protezų dirbtiniai dantys, orinės laminatės dėžutę, dantų protezų klijai, dantų klijai, dantys, klijai dantys, Remilia Scarlet.

1Bottle Šilumos Montavimo Granules, Dantų Laminatės Moldable Laikinas Dantų Taisymo Rinkinys, skirtas Nustatyti Trūkstamą Dantį Mokymo

Aprašymas:

Laikinas Danties Remonto Rinkinys - Pildymo remontas trūksta, spragas arba skaldyti dantis.Dirba labai greitai ir laikinas naudojimas, taip pat ji gali padaryti jums malonę šypsosi,Kad jūsų dantys ieško gamtos ir gražus.

Multi-funkcinis panaudojimas - produktas gali būti naudojamas taip pat cosplay, "PASIDARYK pats", custom rankenos, rankenos ir lazdų bumbulai, modelis priėmimo, prototipų ir taip, kaip jums patinka.Jums gali rasti, kad tai yra gana naudingas produktas.

Patogi, - Pagaminti iš aukštos kokybės dervos medžiaga.Jūs galite būti tikri, kad jį naudoti ir savo forma/dydis gali būti pritaikytas kaip tiksliai taip, kaip norite, tik, įsidėjęs į verdantį vandenį minučių.Tai gana lengva padaryti su dantų protezavimo.

Lengvas termoplastinio, kuris veikia kaip molis, kai tai šilta, bet kai ji atvėsta, tai tvirto plastiko.

Pridėti 80 laipsnių Celsijaus karštu vandeniu ir paimkite jį, kai jis skaidrus.Jūs galite pridėti riebiai pigmentai ir minkyti juos po dažymo.Pradėti šalto vandens po minkymo, gali paspartinti formavimo.

Specifikacija:

Medžiaga: Derva

10 ml Dydis: Apytiksl. 5.5x2.2cm/2.16x0.86inch

20ml Dydis: Apytiksl. 6.3x2.4cm/2.48x0.94inch

30ml Dydis: Apytiksl. 7.3x3cm/2.87x1.18inch

Komplektą Sudaro:

1x Danties Remonto Komplektas

Pastaba:

Spalvos gali šiek tiek skirtis, dėl spalvų kalibravimo kiekvieno stebėti.

Prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Item1 dantų taisymo karoliukai
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Dantų Protezų Klijai
Medžiaga Derva
Item2 Dantų Taisymas Remonto Komplektas

Panašūs produktai