Nerūdijančio Plieno Peiliai Kepsnys Peilis, Šakutė Šaukštas Stalo Įrankiai Medienos Rankena Indai Šalis Vakarienė Nešiojamų Stalo Daugkartinio Naudojimo Indai

€1.33

-15%

€1.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mediniai indai, lauke mediniai stalo, už kanapės peiliai, už kanapės stalo įrankių laikiklis, vario peiliai, vakarienė plokštės, stalo įrankių rinkinys nešiojamų geltona, vakarienė plokštės rinkinys, mediniai stalo įrankiai šalies etsy, stalo įrankių rinkinys nešiojamų užsakymą.

Nerūdijančio Plieno Peiliai Kepsnys Peilis, Šakutė Šaukštas Stalo Įrankiai Medienos Rankena Indai Šalis Vakarienė Vaisių Nešiojamų Stalo Daugkartinio Naudojimo Indai

Savybės:

Aukščiausios KOKYBĖS, NERŪDIJANČIO PLIENO, Kiekvienas iš mūsų nešiojamieji įrankiai, šiame rinkinyje buvo padaryta su premium kokybės, 304 nerūdijančio plieno.Tai suteikia joms nepaprastą patvarumą ir taip pat daro kiekvienas gabalas itin rūdžių įrodymas, taip pat atsparus karščiui.

PILNAS KOMPLEKTAS DAUGKARTINIO naudojimo SIDABRO dirbiniai – Mūsų rinkinį kelionės sidabro apima 1 vakarienė peilis, 1 vakarienė šakutės ir 1 vakarienė šaukštas.

NUOSTABIAI SUPROJEKTUOTI - Kiekvienas gabalas daugkartinio naudojimo stalo sidabras buvo poliruoti veidrodis, pavyzdžiui, blizgesį ir funkcijos neįtikėtinai sklandžiai kraštai be jokių grubus dėmės ir turi anti-oksidacijos.Jie taip pat yra lengva laikyti, ergonomiška ir stilinga medinė rankena.

VISIŠKAI KELIONĖS DRAUGIŠKAS – šiuolaikinės nerūdijančio plieno stalo įrankiai rinkinys yra mažas dydis ir šviesos svoris, todėl jį lengva nešiotis.Nešiojamų Sidabro nustatyti lagaminas su atnaujintais tvirtas užtrauktukas turi turėti kasdieniam naudojimui, kempingas, lauko virtuvės, žygiai, iškylos, namų, kelionės ir valgyti kelyje.

MAISTAS SAUGUS NEŠIOJAMŲ INDAI – Mes užtikrinti, kad kiekvienas kūrinys šiame nešiojamų stalo įrankių rinkinys, buvo padaryta su maisto saugių medžiagų.Tai taip pat visiškai ekologiškai švarus, nes yra visiškai daugkartinio naudojimo ir yra visiškai FDA patvirtintas.

Technika Graviravimas
Gamyba Šaukštas/Šakutė/Peiliu Rinkinys
Modelio Numeris TW0083
Pastaba byla nr.
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, MPT, LFGB, SGS
Vartotojų skaičius 1
Modelio Tipas AUGALŲ
Medžiaga Mediena
Stilius Japonija Stilius

Panašūs produktai