10vnt Fleurs Séchées Naturelles Triušio Uodega Flores Susitarimą Rožinė Трава Namų Vestuvių Dekoravimas Pampos Žolė Dekoras

€1.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: savininkas medalis, senasis gitaristas, natūralūs džiovinti pampos, pampa žolės dekoras, pampa, analinis kaištis triušio uodega, katytė uodega gėlių, rausvos spalvos, religinių apdaila, vase, triušio uodega.

10vnt Fleurs Séchées Naturelles Triušio Uodega Žolės Flores Susitarimą Rožinė Трава Namų Vestuvių Dekoravimas Pampos Žolė Dekoras

Savybės: Aukštos Kokybės ir Populiarus Medžiagos: Natūralių Džiovintų Gėlių Pakuotė: Triušio uodega::10vnt(be vazos) ( nuotrauka yra tiesiog tik ekrano spalvų, ne kiekis, vežamas), Kamuolio Ilgis: Triušio Uodega, 2-5cm(0.8-2inch); Bendras Ilgis: 45-50cm(18-20inch) Collocation Pasiūlymas: Gali būti pateiktas vienas arba derinamas su kitais šieno, gėlių ir augalų keraminės vazos, rotango vazos, stiklo vazos, medinės vazos.Rekomenduoja Gėlių Medžiaga: Babysbreath (Gypsophila), Valentino Žolės, Crystal Žolės, Medvilnės, Eukalipto Lapai.Taikymo Scenarijų: Namai, Vestuvių, Pobūvių, Restoranas, Parduotuvė, Viešbutis, Biuras, Šaudymo Rekvizitai, Dovanos, Šventė Šventes, Ir Tt Savybės: 1.Jis pagamintas iš aukštos kokybės natūralios gėlės nuo blukimo, dažymas, sausas. 2.Išlaikyti kvepalų ir paliesti natūralios gėlės, bet nereikia laistyti ir laikyti ilgiau nei natūralus gėlių, gali būti naudojamas ilgiau nei 1 metus. 3.Tuo pačiu metu, ji yra labiau realus, ir gamtos, nei dirbtinės gėlės. 4.Vieta vien tik vaza arba kaklaraištis-kitų gėlių medžiagos daro puokštė , didinti meno atmosferoje ir palūkanų už gyvenamąją aplinką.Tegul kiekvieną dieną bus pilna saulės ir pobūdį.

Pastaba:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, gali būti kai kurių spalvų skirtumas tarp vaizdo ir tikrojo produkto. 2.Natūralių augalų gamybos, kiekvieno kamuolio ilgis, bendras ilgis, spalvos bus skirtingi. 3.Dėl išreikšti ir kitų priežasčių, bus šiek tiek mėtyti lapelius, bet tai netrukdo naudojimui. 4.Po produkto gavimo, prašome pažadinti gėlių pirma, nėra smarkiai purtyti, ir ašara, įdėkite produktą į saulę, už 3-7 dienas, arba su karšto oro plaukų džiovintuvas, žemas smūgis, o produktas bus palaipsniui purus iki.

GARANTINIS APTARNAVIMAS

1.Prašome patvirtinkite, kad jūsų pristatymo adresas ir telefono numeris yra teisingas prieš mokėjimą. 2.Pristatymas bus pateiktas per 7 darbo dienas nuo patvirtinimo apie apmokėjimą. 3.Organizuojame logistiką pagal transporto rūšį pasirinkti, bet laikas siunta įtakos šventes, papročius ir kitus veiksnius, mes negali garantuoti ir laiko siuntą. 4.Jei negavote prekės per 30 darbo dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis ir mes jums stebėti prekių ir darome viską, kad padėti jums susidoroti su problema. 5.Nuotrauka yra ne pats produktas, tik jūsų nuoroda. 6.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Tipas rabbittail
Bendras Ilgis 45-50cm /18-20inch
Medžiaga rotango
Modelio Numeris QHG-081
Stilius Gėlė
Proga Vestuvės
Kilmės KN(Kilmės)
gėlių stilius Gėlių Puokštė
Triušio uodega paketas 10vnt
Triušio uodega kamuolio ilgis 2-5cm /0.8-2inch
Klasifikacija Džiovintos Gėlės

Panašūs produktai