Kūdikio Lovelę Mobiliojo Žaislas Kūdikiams Bedbell Žaislas Barškutis Sukasi Naktiniai Bell Kūdikiui Komfortą Medžiaga Žaisliniai Muzikos Kūdikio Lovelę Mobiliojo Žaislas Bedbe#4

€11.81

-35%

€18.44

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žaislas karuselė, koala pliušinis žaislas, kūdikių žaislas karuselė, mažas kūdikiui kelionės lovos, kūdikių mobile music box geltona, rattl, "amazon" baby mobile music box, lovelę žaislas, kūdikių music box, vaikas kelionės lovos.

Kūdikių Muzikos Lovelę Mobile, Kūdikių Lova Apdaila Žaislas Kabinti Sukasi Varpas su Melodijomis Dvigubos Paskirties

D escription:

Tinka Lovelę, Kūdikių Lova, Vežimėliais, Bassinets, Automobilių Sėdynės, nešiojami Lopšiai ir kt.

Jis turi reguliuojamas mobiliojo rankos, labai lengva pridėti jį.

Aukštos Kokybės Miego

Ramina ir šviesos muzika yra naudinga naujagimiams miegoti.

Savybės:

1. Naujagimio akys bus perkelti su ryškių objektų, bus rasti tikslą pagal garso, Orobao muzikos lova bell, moksliškai sukurtas, kad atitiktų kūdikio naudą, įvairių mėnesių ir įvairaus amžiaus Išmintis žaislas.Auginti kūdikių anksti spalvos suvokimo, garso rezoliucijos, skaitmeninis kaupimo, krypties pripažinimas, ir erdvinės vaizduotės.

2. Pratybų koordinavimo galimybes kūdikių ir vaikų rankas ir akis, skatina sveiką augimą, kūdikiams ir mažiems vaikams.Lova bell yra įrengta 12 gražus ir graži lopšinė dainas.Melodija, daina yra lėtas ir švelnus, ir garsumą galima reguliuoti jungiklį padėti kūdikis turi būti saldus ir sapnų.

3. Šis žaislas yra skirta kūdikiams paversti lova varpas su muzika.Šis žaislas yra nukirpti dėl kūdikio lova.Turtingas spalva gali visiškai mobilizuoti vaiko smalsumą.Tiesiog posūkiais jungiklį ir jis bus pasukti lėtai.Ir žaisti 14 minkštas dainas iš eilės, su šviesos ir garso kolonėlė dydžio.

4. Kai kūdikis auga iki trijų mėnesių amžiaus, ji pradėjo laisvai judėti, riešo ir palaipsniui įgyja fizikos leiskite vaikui pajusti savybes objekto žaisti ir tegul kūdikis guli ant lovos ar ant grindų.Pagal traukos spalvinga objektų, pratimai rankų judesių koordinavimą, grabus gebėjimus, tikslumą, rankos judesius,

5. Liečiant ranka) gali skatinti liečiant ir kt., todėl, kad kūdikis yra sveikas ir laimingas.Duoti savo kūdikiui, šiek tiek daugiau laimės, suteikti jam pramogų pasaulį ir leisti jam augti laimingai.

6. Gali būti nustatomas lovelę, mielas mažai gyvūnų, atlikite muzikos, bus gyvas garsas, kai drebulys, mokymo kūdikio klausa, gali žiedo 14 nuostabi muzika...galima pritraukti vaiko dėmesį ir skatinti Kūdikio regos ir klausos vystymąsi.

7. Įjunkite jungiklį, pradės suktis, žaisti, reguliuoti garsą; rankos gali būti pasuktas 180 laipsnių kampu, galite perkelti ją į šoną, kai keičiasi vystyklų.

P ackage:

1set x Lova bell

Pakuotė Atskiria
dydis none
Modelio Numeris Lova Apdaila Žaislas
Medžiaga Plastikiniai
Žaislai Vaikams Vaikams Žaislas
cosplay cosplay kaukė
Sertifikavimo Nėra
pliušinis žaislas animacinių filmų lėlės
Pliušinis Lėlės Blokai
juokinga kaukė plonas žaislas
Formos Gyvūnų
Lėtai Augantis žaislas Išspausti Žaislai
ŽAISLAS Žaislai
Matmenys Nėra
Modelis Lipdukai
Drones Tranai Priedai
Kilmės KN(Kilmės)
Plastiko Tipas ABS
Dropshipping Drop laivyba
Švietimo Žaislas dėlionės
Įspėjimas Nėra
Parama Dropshipping
Lytis Unisex
Kamuolys Šalis Žaislai
Klasikinis žaislas juokingas žaislas
Lova Apdaila Žaislas Kabo Sukasi Bell
Dovanos dovanos vaikams
Amžius 0-12 Mėnesių, 13-24 Mėnesių, > 14 metų, > 3 metų, 3 metai, > 8 metų amžiaus, > 6 metų
Streso Atsarginiais Žaislai Įtempių Žaislas

Panašūs produktai