Nešiojamų korėjiečių ir Japonų Maisto Anglies Krosnis Grilis Viryklė, Kepimo Krosnis Namų GRILIS Griliai Accessories Daugkartinio naudojimo Grotelių Lauke

€17.67

-45%

€32.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: akmenų grilis grilis, viryklės nešiojamas grilis, arepas grilis elektrinis, japonija grilis, barbecu, severin raclette grilis, cuisinart nešiojamas grilis grilis, grilis grilis, lauko, elektros viryklės, griliai, grilis.

Techniniai duomenys: 1. Medžiaga: aliuminio lydinys +, nerūdijančio plieno, 2. Dydis: (1) Small krosnis 12x12CM (2) Terpė, krosnių, 15x15CM (3) Didelių viryklė 24x12.5C Savybės: -Drąsus nerūdijančio plieno kepimo ju, aukštos karščiui atsparaus nerūdijančio plieno kepimo ju, be kenksmingų medžiagų, žmogaus organizme, tinklo kabelis intervalas Tai daro maistas tolygiai kaitinamas ir grotelės yra lengva valyti. -Kietosios medienos šilumos izoliacijos paramos, šilumos izoliacinių medienos parama yra pagaminti iš vientisos medienos medžiaga, kurios poveikis šilumos izoliacija ant grotelių ir veiksmingai saugo savo brangaus darbalaukio. - Tuščiaviduriai tipo oro įsiurbimo, atsparios ugniai ir aukštai temperatūrai atsparios medžiagos, tuščiaviduriai-tipo konstrukcijos veiksmingai filtrai, dulkių kaupimosi ir veiksmingai reguliuoja vidaus oro turinį, taip koreguoti ugnį. -Kamera-tipo krosnies branduolys yra pagamintas iš atsparios ugniai ir karščiui atsparių medžiagų.Tuščiaviduriai vidinio skyriaus veiksmingai jungia susikaupę dulkių, leidžia orui cirkuliuoti palaipsniui ir atnešti ugnį. -Nerūdijančio plieno, anglies tinklelis, kompaktiškas anglies tinklelis taip pat gali būti pateikiami su alkoholio blokai grilis, patogu ir praktiška, Lengva valyti. - Nepriklausoma anglies bakas, patogus nepriklausomų anglies bakas, veiksmingai užkirsti kelio pusėje ir apačioje temperatūros nuo pernelyg didelio padidinti gyvenimo orkaitėje.Pakuotė: 1 x Nešiojamas Grilis Įrankis, Pastaba: Dėl fizinio matavimo, prašome leisti skirtumas 0,5-1 cm. (1 colis = 2,54 cm)

Grilio Tipas Anglis Grotelės

Panašūs produktai