Naujas Mados Mergaičių Atgal Palaikykite Kaspinai Lydinio kalnų krištolas Plaukų Juostos Derliaus Vestuviniai Kaspinai LXH

€1.16

-20%

€1.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: undinė kalnų krištolas lankelis, pilkos kalnų krištolas lankelis, apvalus plaukų kalnų krištolas, angel kalnų krištolas lankelis, kalnų krištolas kutas lankelis, pieštuku cirkonio plaukų, violetinė kalnų krištolas lankelis, plaukų plaukų kalnų krištolas, china kalnų krištolas lankelis, led kalnų krištolas plaukų.

Mergaičių Atgal Palaikykite Kaspinai Lydinio kalnų krištolas Plaukų Juostos Derliaus Vestuviniai Kaspinai LXH Prekės Specifikacija: Funkcija:

1.Labai švelnus ir gražus.

2.Mados lankelis ir plaukų aksesuarai moterims ir mergaitėms.

3.Nuotakos vinjetė yra unikalus aksesuaras visų spalvingi ir derliaus nuotaka!

4.Jis tinka vestuvės, pobūviai, vakarai, ypatingomis progomis, dovana, ar atsitiktinis nešioti.

5.Gražus halo gali būti dėvimi kaip circlet ant viršaus, kaip ekrano užsklandą arba suvynioti aplink chignon.

6.Jūs galite apsaugoti jį į savo šukuosena naudojant plaukų smeigtukai,sriegimo juos per kilpa ant kiekvieno galo plaukų vynuogių.

7.Tai apsvaiginimo gabalas su rimtais putojantis ir puikiai tinka šiuolaikinio eterinės nuotaka, kuris nori įtraukti paliečia efektingas su fantazija.

Komplektą Sudaro: 1 x ekrano užsklandą

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Formos\modelis Round
Lytis Moteris
Prekės Pavadinimas Jewatchyer
Stilius Bohemijos
Modelio Numeris Plaukų Papuošalai
Medžiaga Metalo
Metalų Tipas Cinko Lydinys
Tipas Kaspinai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai