"PASIDARYK pats" Oda Amatų Krašto Dažų, Naftos Pen Aplikatorių Aliejaus Tapybai Priėmimo Diržas Dirželis Finišavęs Leathercraft Įrankiai, Reikmenys

€8.92

-29%

€12.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: drobė diržas todėl prekes, spray odos dažų, veido rinkinys, odos dėmių, dažų, kortelės pen, gt2 laiko juosta pavasario, batų vasaros, odos plaktuku, kūginiai smilkalai, sandalmedžio smilkalai.

"PASIDARYK pats" Oda Amatų Krašto Dažų, Naftos Pen Aplikatorių Aliejaus Tapybai Priėmimo Diržas Dirželis Finišavęs Leathercraft Įrankiai, Reikmenys

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Santalas Rankena+Nerūdijančio Plieno Stiebo Bendras ilgis: 17cm Rankenos ilgis: 13cm Rankena skersmuo: 10mm Pakuotė: 1pcs Odos Krašto Dažų Roller

Savybės:

Aukštos kokybės medžiagos, patvarus, ilgą laiką naudoti.Tinka pradedantiesiems, lengva valdyti.Greitai ir efektyviai tapybos krašto aliejus.Patogu jes ir išsaugoti aliejų.Tiesiog pamerkite tinkama alyva, rašiklis, ir sukti galvą palei oda krašto.Dažai sklandžiai ir natūraliai formą į apskritą formą.Plauti iš karto po panaudojimo, nuvalykite sausa.

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukos. 2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Sveiki didmeninės!

Sveiki atvykę į Lašas laivybos!

Sveiki atvykę į lašas klausimų mums, ačiū už ieškote!

Pristatymas

1. Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO). 2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą. 3. Užsakymai tvarkomi laiku, kai mokėjimo tikrinimo. 4. Mes atsiųsime paketą iš Kinijos per oro paštu. 5. Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių.Dauguma pakuočių galėtų būti gauta 20 darbo dienų (4 sav.).

Atsiliepimai

1. Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi. 2. Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia. 3. Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

Grąžinimo Politika

1. Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti. 2. Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 7 dienas nuo pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Prašome susisiekti su mumis grįžti vadovas, prieš jums grąžinti.Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti, ir jūsų užsakymo ID. 3. Jei prekė yra su defektais, 3 mėnesių, Mes atsiųsime jums pakeisti be papildomo mokesčio, arba siūlome grąžinti po to, kai mes gauti brokuotą prekę. 4. Jei prekė yra su trūkumais po 3 mėnesių, vis dar galite siųsti jį atgal į mus.Mes atsiųsime jums naują gavus brokuotą prekę.Tačiau reikia sumokėti papildomą pristatymo mokestį. 5. Jūs sutinkate, kad visi iš pirmiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Jntprojektai.lt!

Susisiekite su mumis

1. Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.iki 18:00 val. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio. 2. Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, 3. prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. 4. Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais).

Modelio Numeris RX201
Rankenos ilgis 13cm
tipas 2 Odos Aliejaus Tapybai
Medžiaga Sandalmedžio rankena+Nerūdijančio plieno stiebo
Bendras Ilgis 17cm
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas 1 Tapyba pen
3 tipas Odos Amatų Įrankiai
Funkcija Patvarus, patogus
Produkto Pavadinimas Odos Krašto Dažų Roller
Rankenos skersmuo 10mm
Spalva Šviesiai Žalia, Šviesiai Geltona, Tamsiai chaki, tamsiai pilka
Pakuotė 1pcs Krašto Dažų Roller

Panašūs produktai