Rankomis austus Rotango Placemats,Apvalios Vytelių Lentelė Kilimėliai, Natūralūs Audiniai Placemats už Vakarienės Stalo,Atsparus Karščiui Kilimėliai

€7.25

-42%

€12.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mat arbata, arbata, puodelio laikiklis, miestelyje rotango, dekoro rotango, mat rotango, rotango kėdė, medinės, bambuko vazonas, krepšelis audiniai.

Rankomis austus Rotango Placemats,Apvalios Vytelių Lentelė Kilimėliai, Natūralūs Audiniai Placemats už Vakarienės Stalo,Atsparus Karščiui Kilimėliai

Medžiaga: Pagaminti iš natūralių, aukštos kokybės medžiagos, tradicinių amatų būdas suteikia patvarus kokybės ir fizinių kontaktų.su natūralių kvepalų, rankomis austi ir nebus įtrūkimai, ne dažai, sklandžiai be dygliuotas dalys.neišblunka arba nulio, ir nepalieka dėmių ar tepalas už.

Savybės: Elegantiškas placemats būtų puiki apdaila ir gyvenimo kokybę jūsų namuose, valgomasis, holas, virtuvė, troba ir verslo biuro.Jie Gali būti labai gerai apsaugotas jūsų stalo.kuris gali veiksmingai užkirsti stalo ar grindų iš skauda.Rotango stalo užtiesalai yra tikrai puiki dovana Velykų, Padėkos ir Kalėdų vakarienė ir kt.

Lengva valyti: galite ištrinti šiame ture austi placemat su drėgnu audiniu ar minkštu šepečiu.Po plovimo, pakabinti vėsioje vietoje išdžiūti, nereikia bleach, ir džiovinti natūraliai.Laikyti sausoje vietoje.

Namų Dekoras: Non-slip, atsparūs karščiui, šilumos išsklaidymo, anti-karčios, o ne deformuoti funkcija suteiks max apsaugos jūsų pietų stalo.Jūs galite įdėti alaus puodeliai, kavos puodeliai, arbatos puodeliai, ir šaltų gėrimų šie padėkliukai.Tai ne tik gražus, bet ji taip pat izoliuoja ir veiksmingai fiksuoja kondensacijos iš šaltų gėrimų, apsaugoti jūsų darbalaukio, stalviršį, ar kitų paviršių nuo dėmių ar žalą.

Plačiai Naudojamas: Geras pasirinkimas miegamasis, gyvenamasis kambarys, virtuvė, valgomasis stalas, puikus dekoras Kalėdų, vestuvių ar šalys.Unikalus gamtos sielovados stilius yra jūsų pirmasis pasirinkimas.Puiki puošmena jūsų namuose, jūsų valgomasis placemat, kambarį apdaila, miegamojo interjeras kreipkitės, ir kt.

spalva:Foto spalva

Medžiaga:Rotango

dydis:Skersmuo apie 30cm

Pakuotės Turinys:

1 x Placemat

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Medžiaga Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Placemat
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Stilius Modernus
Formos Rectangle

Panašūs produktai