Plaukti Mokymo Diržai Plaukti Bungee Virvės Atsparumas Juostų Plaukti Pririšti Stacionarių Plaukimo Plaukti Panaudoti Statinio Plaukimo Diržas, Komplektas

€2.37

-40%

€3.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bungee treniruotės, vokietijos dtm, bungee virvę, haruka nanase, bungee šuolis, bungee diržas, bungee pelės, othala runos, gavin, bungee treniruokliai.

$USD 6.73

$USD 2.6

$USD 12.87

$USD 4.98

$USD 25.99

$USD 6.93

$USD 3.18

$USD 1.19 Savybės:

1. Puikus Plaukimo Mokymas: mokymo plaukti diržas yra plaukimo greitis treniruoklis, ir diržo apvyniotas su sutirštės ir išplėsta putų komforto.Liemens apimtis yra 55-105cm/21.6-41.4 cm.

2. Baseinų Įranga: reguliuojamo nailono diržas, naudojamas nustatyti elastingas dirželis.Galite susieti elastingas dirželis prie kopėčių arba kitas ilgalaikis vietą baseinas.

3. Scuba Svoris Saugos Diržas: statinis plaukimo diržas tinka progressive plaukimo treneris, vandens jogger diržas, pirmojo lygio plaukimo treneris, nereikia jokių įrankių, ir diržas, skirtas prisitaikyti prie požeminės ir antžeminės baseinai, lauko ir vidaus baseinai, efektyvias mažo poveikio naudotis plaukimo įvairaus amžiaus ir įgūdžių lygį.

4. Plačiai Taikoma: mokymo plaukti diržas gali būti plaukimo priemonė mokymo, raišteliu sporto, virvės kilpą, elastinės virvės.

5. Kelių priežasčių: plaukti mokymo diržas yra suaugusiųjų plaukimo diržas, ir bungee laidas yra maždaug 3 metrų (9.84 pėdų) ilgio, patvarus ir tinka suaugusiems, vaikams, profesionalai, ir mėgėjai.

Specifikacijas(apie):

Pavadinimas: Plaukimo Mokymo Diržo Komplektas

Spalva: mėlyna

Informacija:

Plaukimo diržas: reguliavimo diapazonas: 55cm-1.05 m/21.65-41.34 į.

Viduje pilna SBR nardymo medvilnės mygtukai yra patogus ir patvarus, ir jis negadina odos.

Elastinga virvė:

Virvės funkcijos didelio stiprumo ABS kablys ryšys, kurie gali būti lanksčiai derinami su juosmens diržas, atsparumas skėtis ir dirželis, pratęsimo juostos ir pan.

Su elastinga virve natūralaus latekso vamzdelio ilgis 3 metrai/118.11 in(apie), patvarus ir anti-senėjimo.

Vienos įtampos vertė nuoroda: 20-25 £

Mažas dirželis nustatytu tikslu:

Vienas galas mažas dirželis yra naudojamas nustatyti kranto ramstis, o kitas galas yra naudojami, kad galėtumėte susisiekti su elastinga virve, ar pratęsti diržo.

Akių saugojimo krepšys:

Lengva panaudoti ir saugoti.

Pakavimo Sąrašas:

Plaukti Mokymo Diržo Komplektas * 1

Kilmės KN(Kilmės)
Departamentas Pavadinimas Unisex
Modelio Numeris Mokymo Diržai, Plaukti Mokymo Diržai Plaukti Bungee Virvės Atsparumas Juostų Plaukti Pririšti Darbuotojus
Funkcija Įstaiga
Drop laivyba Parama
Prašymas Kita

Panašūs produktai