20pcs/Daug Spalvinga Kaulų Formos Šuo Kietas Šuniukas Katės Plaukų Įrašus apie 2cm Mažas Šuniukas Katės Įrašą naminių Gyvūnėlių Plaukų Aksesuarai Šuo Grooming

€3.31

-34%

€5.09

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ryšiai šuo grooming, šuo, green dog grooming, komatsu vožtuvas, lėlės plaukų aksesuarai, baltas šuo kaulų, mini šuo įrašus, augintinių mada aksesuarai, katė pelę žaislas, šuo.

Savybės:

1. Medžiaga: Mūsų pet staigius yra pagaminti iš lydinio, lengvas, lengva nešiotis ir patvarus

2. Dydis: kaulų formos, kietas, 1.0*0.6 cm/2,5 x 1,5 cm (ilgis * plotis), nukirpti dėl savo augintinio šuns galva, atrodo labai mažas ir mielas.

3. Proga: naminių Gyvūnėlių plaukų clips tinka visų naminių gyvūnėlių, kačių ir šunų, nustatyti skirtingus augintinio šukuosena, kasdien dėvėti, cosplay, super cute.Jis gali įspausti pet plaukai stipriai, ir tai bus ne slydimo išjungti, ir tai lengva pridėti prie plaukų.Jūs galite pasirinkti vieną, kad atitiktų jūsų šuniuką drabužius.Puiki dovana jūsų cute kačių ir mažylis

4. Tipas pet naudojamas: Jis tinka smulkių naminių gyvūnų, šunų, tokių kaip Meškiukas, Mini Teacup Yorkie, Maltese, Shi Ztu ir kt.Taip pat tinka kūdikių, mergaičių ir Barbie lėlės.

5. Produktai apima: kaulų tipo pet staigius *20pcs

100% Brand new ir Aukštos kokybės

Spalva:Kaip paveikslėlyje

Medžiaga:Alloy

Numeris:BB0304

Dydis: Kaulų formos, kietas, 1.0*0.6 cm/2,5 x 1,5 cm (ilgis * plotis)

Prašome leisti po 0,5-1 colio klaida dėl rankinis matavimas.

Paketas apima: Pet staigius *20pcs

Dėmesio: Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali nežymiai skirtis nuo aukščiau vaizdai, ačiū už jūsų supratimą.

Pet Drabužiai Augintiniai Priedai
Elemento Tipas Plaukų Aksesuarai
Kilmės KN(Kilmės)
Plaukų Aksesuarai Pet Lankelis
Medžiaga Lydinys
Rinkinys Tipas No

Panašūs produktai