Suši Rinkinys Maker "PASIDARYK pats" Roll Todėl Bambuko Onigiri Laver Užuolaidų Ryžių Pelėsių Bento Virtuvės Dalykėlių Lazdelės Suši Ašmenys Priedai

€0.44

-50%

€0.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lauke pietūs, užuolaidų langą, suši įrankiai ta, pelėsių onigiri, hidrauliniai tiekėjas, suši, bambuko dantų šepetėlis, pelėsių suši, suši, magija suši maker rinkinys.

Savybės

100% nauja!

Visos medžiagos į suši rinkinys yra pagamintas iš saugaus maisto klasės, aukštos kokybės ABS+PP medžiaga, baudos kūrinys, užtikrina sklandų ir nelipnius paviršiaus, lengva būti demoulded, gali lydėti jus ilgą laiką naudoti.

Atidaryti suši roll bazooka, įdėti ryžius ir kitos daržovės, ir mėsa į tai, arti pelėsių, išspausti suši rollsand gabalas tai, kad gauti geriausią suši rinkinys, skirtas pradedantiesiems.(Pastaba: Prašome pridėti šiek tiek aliejaus tepalo pusių cilindrų.)

Trijų skirtingų dydžių ir formų suši pelėsių suteikti jums įvairių regėjimo patirtį, taip, kad jūs galite padaryti įvairių formų suši.

Kompaktiškas dizainas yra paprasta naudoti, net vaikams, ji gali būti naudojamos siekiant padaryti suši, tai yra puikus šeimos dovana draugams ir pradedantiesiems, kurie mėgsta suši.Taip pat tinka didelių susibūrimų.

Be sudėtingų suši rinkinį, jūs galite padaryti suši lengvai su mūsų suši mašina, stovyklavimui, iškyloms, dienos, nakties, šeima ir vaikai, rinkimą."PASIDARYK pats" savo suši, tai iki jums sukurti savo mėgstamus derinius.Padaryti neįprastą vakarienę nustebinti savo draugus ir šeimos.

Specifikacijos

Medžiagos: ABS, PP

Dydis: Apytiksl.

Kvadrato Formos: 5.8x2.7x1.6cm/2.28x1.06x0.63"

Skersė: 20x3.8x3.6cm/7.87x1.51x1.42"

Apvalios Formos: Ilgis: 29cm/11.42", skersmuo 5cm/1.97"

Nuleidžiamųjų langinių nustatyti Specifikacijos

Medžiaga: Bambukas

Spalva: Kaip nuotraukose

Dydis: Apytiksl.

Bambukinio kilimėlio(L*W) 23.3x22.5cm/9.17x8.86"

Ryžių irklas(L*W) 20x6.3cm/7.87x2.48"

Ryžių barstytuvas(L*W) 17.5x3cm/6.89x1.18"

Lazdelės ilgis 22.5 cm/8.86"

Dėmesio

Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus vertinimo.

Dėl poveikio šviesos ir monitoriaus ryškumą, gali būti ir nedideli skirtumai tarp spalvų tonas nuotraukos ir tikrosios prekės!

Pakuotė

1 x Suši Maker Pelėsių

ARBA

2 x Bambuko Kilimėliai

1 x Ryžių Irklas

1 x Ryžių Barstytuvas

5 Poros Lazdelės

Tipas Suši Įrankiai
Plastiko Tipas Maisto kokybės Polipropileno(PP)
Medžiaga Plastikiniai
Formos Aikštė/apvalus/trikampis/širdies/gėlių/cartoon formos
Modelio Numeris EIG423 Sushi Ryžiai Maker Pelėsių
Funkcija Eco-Friendly
Kilmės KN(Kilmės)
Suši Įrankiai Tipas Suši pelėsių

Panašūs produktai