12 Skyles Bananų Formos Silikono Tortas Pelėsių Desertas, Pyragai, Bandelės, Pyrago Forma Kepimui Putėsiai Puošti Konditerijos Visos Priemonės

€3.12

-4%

€3.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bananų pelėsių, kinija cake maker, pyragas pelėsių silicio, pelėsių krosnelė, pelėsis pumpurai, princesė cake maker, mėsainiai pelėsių, vadovas silikono visos, tortas dekoro formų, pagrindinė forma.

modname=ckeditor

Tipas: 12 skylę bananų pyragas Pelėsių

Medžiaga:Valgomieji Kokybės Silikono

Spalva:Atsitiktinis

Dydis:Kaip paveikslėlyje parodyta

Svoris:Kaip paveikslėlyje parodyta

Temperatūros Diapazonas: -40 ~ +230 ℃

Produkto Sudėtyje Yra: 1 Set

-Aukščiausios kokybės medžiagos.Tvirtas ir Lankstus Silikoninis, naujos maisto kokybės silikono medžiagos pagal JAV FDA kokybės, be BPA, netoksiški, aplinkos apsaugos, temperatūra -40 ℃ iki +230 ° c. Saugu naudoti Orkaitėje, indaplovė, šaldytuvas ir mikrobangų krosnelė.

-Mūsų silikono ledo kubelių forma apima 4/8 vieną ertmių, jūs galite padaryti 4/8 popsicles vienu metu, sutaupyti laiko ir pinigų taupymas.

-Dėl specialios medžiagos, galite naudoti skardas į orkaitę arba šaldiklyje.Mūsų produktas yra skirtas ne tik vasaros, bet taip pat gali būti naudojamas ir žiemą.Išimkite formą, užpilkite jūsų mėgstamų sulčių, ir ją užšaldyti.Tada skanaus !

-Atkreipkite dėmesį, dydžio, formos, prieš užsakant, įsitikinkite, kad tai, ką norite.Mūsų "PASIDARYK pats" ice cube pelėsių yra labai universalus, puikiai tinka gaminti įvairių maisto produktų!

Pastaba: Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Prašome leisti 0-1cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

Nepadori Nuotrauka No
Pyragas Įrankiai Tipas Liejimo formos
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo MPT, SGS
Funkcija Eco-Friendly
Seksualinio Pobūdžio No
Tipas Pyragas Įrankiai

Panašūs produktai