Kūdikių Bling Žindukas Įrašą Red Kiss Lūpų Manekeno Juokinga Silikono Kūdikių Speneliai Čiulptukų Žindukas Kūdikių Priežiūra

€3.23

-45%

€5.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 13x4 bob perukas, mount rmr, aukso žindukas, lėlės saldainis, dantų manikin, a10 baterijos klausos, tikslas red dot, mount red dot, nippl, juoda manekenas.

Kūdikių Bling Žindukas Įrašą Red Kiss Lūpų Manekeno Juokinga Silikono Kūdikių Speneliai Čiulptukų Žindukas Kūdikių Priežiūra

Savybės:

1. Tai krištolas kalnų krištolas žindukas yra visiškai apsvaiginimo ir spalvingas, kad bus atkreipti dėmesį ir bus tikrai padaryti jūsų kūdikio iš traukos centrą. 2. Ortodontinis žindukas, suprojektuotas gamtos žodžiu plėtros, gerbia gamtos vystymosi kūdikių dantis ir dantenas. 3. Skonis ir kvapas nemokamai silikoninis antgalis leidžia lengvai pereiti nuo žindukas, krūties ir butelį.

Pakuotė:

1 vnt Žindukas

Kodėl pasirinkti Ortodontinis Žindukas?

Ortodontinis pacifiers yra skirtos užkirsti kelią dantų poslinkis ir ortodontinio problemų vėliau gyvenime.Tai lengviau vaiką sustabdyti žindukas naudoti kaip nustoti čiulpti nykščio.

Nuotraukos

DUK:

Kas dydį, šis žindukas?

Mes turime 0-6 Mėnesių, 6-12 Mėnesių, 12-18 Mėnesių.

Kaip valyti šis žindukas?

Visi pacifiers ar įrašus, kuriuose cirkonio neturėtų pasinerti į vandenį.Ne indų plauti, mikrobangų krosnelė.Jei reikia, tik virti spenelio dalį.

Bus cirkonio ant žindukas nukristi?

Mūsų Bling Pacifiers ir Žindukas Įrašai yra aukščiausios kokybės, tvirtai pritvirtintas prie netoksiški klijai.Kai kūdikis gali mesti, kramtyti arba sugadinti gaminį, yra tikimybė, kad kristalas gali nuimti.Suaugusiųjų priežiūra yra privaloma.

Vežimas

Paprastai užsisakyti bus išsiųsti per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Individualų užsakymą, jis turės 7-10 darbo dienų.Jei jums tikrai reikia kad skubus, prašome susisiekti su mumis.Jntprojektai.lt standartinis pristatymas rekomenduojama!Jei negaunate sklypo ribose apsaugos laiku, prašome susisiekti su mumis prieš atvirą ginčą.

Grąžinimo politika

Jei yra jokią žalą pristatymo metu, ar gedimų, dėl žindukas, prašome susisiekti su mumis elektroniniu rodo nuotraukas.Prašome nesuteikia blogų atsiliepimų ar atidaryti ginčų karto, mes suteikti jums gerą sprendimą.

Medžiaga Funkcija Be Latekso, Nitrozamino Nemokamai, Ftalatas Nemokamai, BPA Free, PVC Nemokamai
Pakuotė 1 VNT Žindukas
Tipas Žindukas
Amžius 0-6m, 7-12m, 13-24m
Spenelių Tipas Ortodontinis Žindukas
Medžiaga Maisto Klasės, PP + Skystu Silikonu + Cirkonio
Spalva balta, Aišku
dydis S, M
Modelio Tipas TAŠKAS
Modelio Numeris LBP-67
Žindukas Dydis 0-6 M, 6-18 M
Perspėjimai Ne indų plauti, mikrobangų!
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai