NAUJAS 468 LED Saulės žibintas lauko šviesos Vandeniui sodo decorcation, gatvių apšvietimas, Žmogaus Kūno Jutiklis 3 režimai 288/144 sienos lempos

€7.29

-35%

€11.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lempa lauko saulės, 6001z guolis, lempos sienos, led lauko saulės, Guolis 6202, lempa led saulės, 6000 guolis, guolių rs, sodo lempos saulės, 288 mhz.

Produkto Savybės

-Energijos taupymo & Eco-friendly:praleisti didesnes sąskaitas už elektros energiją.Per dieną,naudojanti saulės skydelis konvertuoja saulės šviesą į elektros energiją saugomi build-in-daugkartinio įkrovimo baterija.šviesos naktį.

-Super šviesus:lauko sienos-šviesa super ryškus LED.tai puikus apšviesti jus, lauko erdvėse.patinka jūsų sodai,terasa,tvora,vartai ir kiemo.

-PIR Judesio Saugumo Šviesos:kai judesio aptinkamas per 3-5m,judesio jutiklis, žibintai bus įjungti šviesą automatiškai naktį,kuri suteikia jūsų apšvietimo ir saugumo.

-3 Darbo režimai

Režimai 1 : viduryje ryškumo režimu,tvarko nuolat naktį automatinis maitinimo išjungimas per dieną.

Režimai 2 : Dim režimas, šviesos jutiklis,jokio judesio, šviesos išlaikyti silpnas,pasiūlymas aptikti šviesos pasukti į visas ryškumas 15 sekundžių.

3 režimai(Rekomenduojama) : Jutiklis šviesos režimas,šviesos išjungimas, kai nėra judėjimo,visas ryškumas, kai judesio aptinkamas.

Purslų vandeniui : tiek šviesos ir saulės skydelis yra IP65 vandeniui,ne nerimauti, kad juos naudoti per lietų.

Savybės

☀【Patobulinta Versija 208 LED Saulės Žibintai】: Įrengtas su Super Šviesus 208 vnt Daywhite LED, apima iš viso 2000 Liumenų & Plačiau 270° Apšvietimo Kampas, kuris yra gerokai ryškesnis ir labiau apsimoka, nei kiti panašūs saulės šviesos rinkoje, suteikiant patogumo ir saugos savo gyvenimą.

☀【3 Pažangios Apšvietimo Režimai】modernizuotos saulės šviesos lauko turi tris režimus, kad būtų patenkinti jūsų poreikiai skirtingi: 1.) Silpnas, ilgosios šviesos režimas, 2.) Artimosios šviesos jutiklis režimu, 3.) Stiprus šviesos jutiklis režimu.Galingas jutiklis kamuolys vadovas suteikia galingas judesio jautrumo iki 26 pėdų ir 120°jutiklio kampu, suteikiant patogumo ir saugos savo gyvenimą.

☀【Energijos Taupymo 2200 mAh & Ilgiau Dirbti】 integruotas pakartotinai įkraunamas 2200 mAh ličio baterija, leidžia saulės šviesos turi būti nuolat apšviesti už ilgesnį laiko susitikti kiekvieną dieną apšvietimo poreikius.Aukštojo Saulės energijos vartojimo Efektyvumą iki 17% per Mono-kristalinio Silicio.Naujas didesnis saulės skydelis gali teikti 8-10 valandų apšvietimas naktį tik nuo 6-8 valandų įkrovimo per dieną.

☀【Vandeniui IP65 ir Patvarus Šviesos】saulės sienos žibintai yra IP65 vandeniui, atsparūs karščiui ir šalčiui.Tai specialiai suprojektuoti, kad atlaikytų ekstremalias oro sąlygas, Net ir lietingą dieną ji gali šviesos jūsų sode, kieme, garažas, važiuojamosios dalies, medinės durys, kiemuose, sienas ir pan.

Specifikacija

--Prekės Pavadinimas: Lauko Vandeniui Saulės Lempos

--saulės Skydelis: 5.5 V 1W

--Spalva: Juoda

--Led:208 led

--Densor Kampas: 90°~120°

--Jautrumo Atstumas: 3-5m

--IP Klasė: IP65

--Darbinė Temperatūra: -5~60°C

--Korpuso Medžiaga: ABS,PC

Pakuotė

1 X Saulės Energija Varomas Šviesos

1 X Montavimo Paketas

1 X Naudojimo Instrukcija

Savybės

【Stipresnis ryškumas 144 LED Saulės Žibintai】: Šie saulės judesio jutiklis šviesos, yra įrengtas 144 Led ir energijos valdymo lustas, jis gali būti puikus apšvietimas iki 800 liumenų.

【 Lengvai Įdiegti】: Mūsų saulės lauko šviesos gali būti lengvai sumontuoti ant sienos, per kelias sekundes.Ir ji nebūtinai turi kabelį ar laidą.Greitai įkurti, kuri gali jums sutaupyti laiko, galite lengvai įdiegti bevielį saulės judesio jutiklio šviesos, bet kur jums reikia.

【Vandeniui IP65 ir Patvarus】:lauko šviesos yra pagaminti iš didelio poveikio ABS medžiaga su IP65 vandeniui atspari saulės energija varomas žibintai.Puikus saulės apsaugos, šviesos, lauko terasa, sodas, denio, kieme, ratai, sienelės, tvoros ir kt.

【Efektyvus Saulės Įkrovimo】:Šie saulės jutiklis lauko žibintai yra maitinami efektyvus saulės baterija.Ir šios rūšies saulės įkrovimo būdas yra labiau ekologiškas ir ekonomiškas.ji tik trunka 6-8 valandas, o visiškai įkrautas.Jį galima naudoti apie 500 kartų .

【Mechaninė Žmogaus Jutimo Režimas】:Mūsų belaidžio saulės šviesos turi judesio aptikimo funkcija.Kai judesio aptinkamas asortimentą, 3-7 m ir 120°, šviesos automatiškai įjungti tamsoje suteikti apšvietimą.kai asmuo palieka jutikliai ir diapazonas, šviesos automatiškai išsijungia po 20 sekundžių.Įveskite veikiant budėjimo režimu, valstybė dar kartą.

Specifikacija

Medžiaga: ABS+PC

Apsaugos lygis: IP65 Vandeniui

Galios saulės kolektorių: 5.5 V, 0.55 W, 17% efektyvumas

LED Galia: 0.2 W/vnt

Ličio baterija: 3.7 V-1200mAh

Spalvos temperatūra: 5000-5500K

Įkrovimo laikas: > 8 valandų.

Darbo laikas: pilnas elektros energijos.Pagal 50 kartų per naktį, jis gali dirbti 4 dienas iš eilės.

Šviesos šaltinis: Balta Šviesa

Led Kiekis: 144 LED

Korpuso Medžiaga ABS
Naudojimas ATOSTOGŲ
Prekės Pavadinimas YANKE
Function8 lauko apdaila
Funkcija saulės šviesos lauke
Function3 sodo puošmena lauko
Pagrindo Tipas Nėra
Maitinimo Šaltinis Saulės
Saulės Elementų Tipas Ličio Baterijos
Savybės led lauko saulės šviesos
Kilmės KN(Kilmės)
Function9 led saulės šviesos lauko
Modelio Numeris 468/288/144
Function4 saulės led šviesos lauke
Sertifikavimo ce
function7 saulės šviesos sodo puošmena
Yra Pritemdomi Taip
function6 saulės sodas lempos
Yra Lemputės Įtraukti Taip
Šviesos Šaltinis LED Lemputės
Function2 lauko saulės apšvietimo/saulės lauko lempos
Įtampa 3.7V
Apsaugos Lygis IP65
Stilius Šiuolaikinio
Function1 saulės šviesos sodas
Garantija 12 mėnesių
Function5 led žibintai, apdailos sienos

Panašūs produktai