Car Window Film With Suction Cup Windshield Sun Blinds For Trucks SUV Mini Van Sun Visor 115x62.5cm

€3.87

-46%

€7.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: harley priekinio stiklo, automobilių sunshad, susukamos medžiaga, folija prekinis, galinis stiklo skydelis, aklas langą, crv prekinis, galinis stiklo skydelis, šešėliai lange, saulės skydelis sunkvežimis, automobilių padengti medžiaga, automobilių apsaugoti nuo saulės.

Aprašymas:

1.Dviguba apsaugos nuo saulės: Mūsų kūdikis vežimas lango žaliuzės yra suprojektuotos, su dviejų sluoksnių, kurie gali blokuoti daugiau kenksmingų saulės spindulių ir karščio, ir saugoti vaikų akis ir kūną nuo odos dirginimo ir saulės mažinant stiprios saulės šviesos.Išlaikyti savo vaiką atvėsti ir patogiai, o ne verkti ir triukšmo.

2.Galinga siurbimo taurė: Mūsų automobilių langų skėtį nuo saulės yra įrengta patobulinta galingas vakuuminis siurbtukas, kuris yra nuimamas ir turi stiprų adsorbcijos talpa.Palyginti su kitomis adsorbcijos versiją, jis gali būti geriau klijuoti ir fiksuotų ant automobilio lango, be raukšlių.

3.Aukštos kokybės šešėlių medžiaga: sidabras padengtas audinys medžiaga gali visiškai blokuoti saulės, ir naudoja šilumą mažinimo technologija blokuoti 99% kenksmingų ultravioletinių spindulių ir šilumos, ir taip žymiai sumažinti vidaus temperatūrą automobilio.Jis leidžia jums mėgautis automobilių kelionės ir saugiai.

4.Greitas Montavimas: Ji yra labai paprasta ir greitai įdiegti siurbtuką dėl atspalvio, ir tada klijuoti ant lango.Jis yra labai lengvas ir gali būti sulankstyti į mini dydis per kelias sekundes būti laikomi saugojimo krepšys lengvai.Taigi, sandėliavimo patogu ir paprasta.

5.Tinka daugumos automobilių stiklai: Automobilių šoninio lango atspalvį.Bendrojo dydis yra apie 62.5 cm/24.56, aukštųjų ir 115cm/45.20 plačiai, tinka daugeliui standartinių automobilių, mikroautobusų ir Visureigių.

Specifikacija:

Medžiaga: Sidabru dengtas audiniu

Dydis: apie 115cm*62.5 cm/45.20*24.56 į

Spalvos: mėlyna, tamsiai mėlyna, juoda, pilka

Pakavimo Sąrašas:

1*Automobilių Susukamos

Modelio Numeris Saulė Pavėsyje
Medžiaga sidabras padengtas audiniu
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai