Nosies Plaukų Kirpimas, Pincetai Turas Patarimas Universalus Antakių Tweezer Puikiai Nerūdijančio Plieno Nosies Plaukų Šalinimo Multi-tool Pincetu

€1.21

-40%

€2.02

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žirkliniai pritaikyti, ddr4 heatsink, pet žirklių, tesoura cabeleireiros, žirklės plaukų lakmuso, nipper žirklės nerūdijančio, ratas nėriniai, multitool, buveinės plaukų kirpimas, kosmetikos papuošalai.

Ne Daugiau Skausminga traukiant gėdingai Nosehair

Draugiškas turas patarimas dizainas leidžia, su saugos, įdėkite žoliapjovės į labiausiai subtilus vietų ir tiesiog "KLIPAS" .Ne Veidrodis reikia.Tai taip paprasta!

Puikus kelionės, darbe, ar net automobilyje.

Puikus sideburns, antakių, kūno, nosies, didelių ir mažų nosis, naudojant aplink akis, išsamiai, arba bet kokių kitų grožio reikia.

Pagrindinės Funkcijos SAUGUS "ŽIEDAS" APDAILOS TECHNOLOGIJA

Tai svarbiausia dalis yra "žiedas" dizainas.jis ateina su apvalios žoliapjovės patarimai, kurie yra saugūs, nosies ir siūlo labai diskretiškas įrašą!Jūs galite lengvai sumažinti jį iki tiesiog pradėti apvalios galvos dalies nosies viduje, o skolinimosi ratą.Žiedo apskritimo forma yra rankų darbo ir aukštos kokybės.

Ne daugiau skynimas!Jūs galite greitai ir saugiai pašalinti nepageidaujamus plaukus, nerizikuojant nubrozdinimų ir odos sudirginimą.

PAPRASTA IR SKAUSMO SPRENDIMAS

Dauguma vaikinų nenorite, kad visi varpai ir švilpukai, kurie ateina su išgalvotas viliojimo priedai.Nėra baterijos, nėra baterijos įkrovimo ir net ne veidrodis yra reikalinga!Patarimas žiedas, kuris veikia kaip žirklės, yra išvaizdą, pincetas, bet be aštrumo.Jis padeda apdaila plaukelius be skausmo.Jo mažas dydis ir saugus dizainas reiškia, kad jūs galite jį nešiotis savo portfelyje ar striukės kišenėje nepastebimai.Tai leidžia idealiai tinka keliautojams ir priemiesčių.

DŽEKAS VISUS "ŽIRKLĖS"

Jūsų nosies nėra vienintelė sritis, kad šis žoliapjovės gali būti naudojamas.Tai taip pat tinka ir jūsų ausys, antakiai, ir sideburns!Už ponios, Mintiml gali greitai apdaila nepageidaujamus plaukus, ir idealiai tinka labiau subtilus informaciją, pavyzdžiui, antakių formavimą.Tai saugus žoliapjovės taip pat naudinga, benamių plaukus ant jūsų kūno, vaikinai ir merginos!Jis yra atsparus vandeniui, kad valymo paprasta, ir gali būti naudojamas arba iš dušo.

AUKŠČIAUSIOS KLASĖS PATVARUMĄ IR TĘSIASI AMŽINAI

Jis yra pagamintas iš 100% šlifuoto nerūdijančio plieno ir skirtos visam gyvenimui.Šios žoliapjovės funkcijos elegantiškas nerūdijančio plieno išvaizdą ir nebus subraižyti ar prezidentas.Meistriškumo šeimos, kurie buvo padaryti, metalo apdirbimo trečiosios kartos nuo 1932 m. buvo visiškai integruota į gamybos šio produkto.Mintiml siūlo nerūdijančio plieno 304 su ilgaamžiškumas be rūdžių.

PILNAS VYRŲ VILIOJIMO VADOVAS

Nosies kryptys buvo bendra problema daugeliui žmonių, ypač tiems, kurie yra vidutinio amžiaus ar vyresni.Tačiau, plaukai dažnai gali būti bjaurus ir nepatogus.Šie nosies plaukai taip pat gali būti pasirūpinta greitai ir patogiai.Viskas ko jums reikia yra teisė darbo priemonė!tai puikus sudėtingų šiuolaikinių vyrų, kurie yra nepriekaištingai sutvarkyta.Taip pat, Mintiml gali būti paprastas ir mąstantis dovanų idėjos visiems, kurie ieško daugiau poliruoto išvaizdą.Specifikacijos Medžiagos, Nerūdijantis Plienas Produkto Svoris 18g Gaminio Dydis

(L x W x H) 9.5 X 1 CM Pakuotės Turinys Daugiafunkcį Apipjaustymas Pincetu× 1 Pastaba Dėl vadovo matavimai, prašome leisti šiek tiek matavimo nuokrypius.Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų rodoma nuotrauka.

Elemento Tipas ŽIRKLĖS
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas DIDIHOU
Tipas Šunys
Medžiaga Nerūdijančio Plieno

Panašūs produktai