Moterų Aukštakulniai Vasarą Vieną Batų Valymo Cirkonio Šalies Moteris Siurbliai Mados Prekės ženklo Sagtis Skaidrus PU Odos Lady Batus

€8.39

-44%

€15.24

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kanopų kulniukai skaidrus, batų moteris, moterų batai, kalnų krištolas, arklių odiniai batai, arklių batai vaikinai, kulnas aukštas, batų moterys, arklių batai arkliai, rudos spalvos skaidrus kulniukai, mados batai, kalnų krištolas.

Dydis Pastaba

Jei jūsų pėda yra plati, ar storas, prašome pasirinkti didesnį vieną batų dydį.Prieš pasirinkti jums Dydžio , jums būtų geriau, išmatuoti savo pėdos ilgį.Kaip pamatuoti Pėdos Ilgį Prašome išmatuoti savo pėdos ilgį, kruopščiai ,su metodu, nuotraukos žemiau:

Jei turite bet kurį klausimą, ar yra kokių nors problemų dėl prekės, atsiųskite mums elektroniniu paštu nedelsiant.Mes padarysime viską, kad padėti jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Mes manome, kad geras bendravimas bus pasiekti geri rezultatai, klientų pasitenkinimas yra mūsų !

Mano el. paštas: [email protected] Apie pristatymo 1.Jūsų sklypo bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po to, kai gausime jūsų pinigus . 2.Jei negalite sekti savo siuntinį , Pls susisiekti su mumis , mes padėsime jums patikrinti informaciją ir kreiptis į post office .Ir mes padarysime jums geriausiai tinka.Apie Atsiliepimą 1. Jei jums jaustis patenkintas mūsų gaminių , pls suteikia mums gerą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždės , jūsų parama yra didžiausia motyvuoti mums . 2. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktų ar paslaugų , Pls susisiekti su mumis pirmiausia prieš savo neigiamų atsiliepimų.Mes išspręsti jūsų problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Apie tai, Grąžinti ar Išsiųsti 1.Jūs galite susisiekti su mumis, jei stebėjimo informaciją apie savo sklypo nebuvo atnaujinti per ilgą laiką , mes galime jums padėti susisiekite su post office patikrinti , jei jūsų sklypas prarasti , mes galime išsiųsti arba grąžinti visi pinigai. 2.Kai jums priimti mūsų siuntinių,jei esate nepatenkinti mūsų produktai,prašome kontaktus man Jntprojektai.lt pirmasis(Prašome neatidaryti ginčų pirmą kartą),mes išspręsti jūsų problemą iki jūsų patenkintas.Jei mes negalime išspręsti jūsų problemą, arba, jei esate nepatenkinti,galite atidaryti ginčų.Ačiū už jūsų supratimą.Apie mūsų kompaniją Esame profesionalų batai tiekėjas .Mes turime mūsų pačių gamykloje ir prekės ženklo.Mes teikiame Aukštos kokybės batai ir geros paslaugos , galite būti tikri, pirkti mano parduotuvėje.Jūs galite susisiekti su mumis, jei turite kitų batus , Mes suteiks jums profesionalias paslaugas ir aukštos kokybės batus.

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Kulno Tipas Ploni Kulniukai
Prekės Pavadinimas JFATQKASI
Ponios batai moterų batai
Stilius Mados
Modelio Numeris PUMPS126
Kulniukai moterų siurbliai
Su Platformomis No
Kulno Aukštis Didelis (5cm-8cm), 7cm
Sezonas Vasaros
Party shoes vestuvių batai
Woman Shoes Moteris Siurbliai
Padas Medžiaga Guma
Vidpadžio Medžiaga Muitinės Oda
Spalva Juoda, Sidabro, Aukso, Pink
Proga šalis
Elemento Tipas Siurbliai
moterų siurbliai Moterų kulniukai
Siurblio Tipas Basutės
Mados Elementas Crystal
dydis 34-41
Batviršio Medžiaga PU
Pamušalas PU
Lytis Moteris
Uždaryti Tipas Dirželio Sagtis
Kojų Formos Pažymėjo Tne
is_handmade Taip
Aukšti Kulniukai moterų batai

Panašūs produktai