PPT Pateikti RF 2.4 G Wireless Presenter su Oro Pelės "PowerPoint" Nuotolinio Valdymo PPT Clicker Pristatymas Lazerio Pen "apple tv"

€15.74

-15%

€18.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: dokumentų pateikimas, clicker pelės, "ios", "powerpoint" nuotolinio, 5000mw lazeriu, kratt, lazerinis, dell inspiron 3537 plokštė, lazerinis žymeklis ppt, airmouse, plex tv.

PPT Pateikti RF 2.4 G Wireless Presenter su Oro Pelės "PowerPoint" Nuotolinio Valdymo PPT Clicker Pristatymas Lazerio Pen

Mokėjimo

1. Mes priimame sąlyginio Deponavimo, Vizos, "Webmoney", "MasterCard", "Western Union", Qiwi Piniginės,Boleto,Maestro ir banko pavedimu ir kt.

2. Jokių importo muitų tarifą, kai prekė yra pirkėjo atsakomybė.

Vežimas

1. We will ship iš sklype per 48 valandas nuo mokėjimo, patvirtinama.Jei produktai yra sandelyje arba švenčių, siunta bus šiek tiek atidėti,prašome būti kantriems.

2.Mes neturime teisės keisti adresą, pirkėjų, jei jums reikia pakeisti, prašome anuliuoti jo užsakymą, ir nustatyti, kad jūsų užsakymo dar kartą.

3.Neprivaloma shippine metodus(jei reikia kitiems pristatymas, prašome susisiekti su mumis pirma)

Aukščiau yra paprastai pristatymo laikas, ne tinka visiems sklypo.

Jei jūs negalite gauti sklypą 60 dienų, galime remti išsiųsti arba grąžinti po patikrinimo.

Brazilija ir Rusija bus praleisti daugiau laiko palaukti, nes, griežtai užsakymą politikos.

Grįžti &Grąžinti

1. Mes priimame grąžinti ar išsiųsti, jeigu jums kas nors negerai ar pažeistos produktų, dėl to, kad ilgą atstumą pristatymas.

2. Jei sklypas yra laikomi užsakymą, mes padėsime jums pateikti prekyba tik įrodymais,mes turime jokios atsakomybės mokėjimo tarifas.Jei pirkėjo priežastis sukelia sunaikinti arba grąžinti, mes grąžinsime nėra mokėjimo.

3.Prašome susisiekti su mumis pirma, jei turite kokių nors gimtoji atsiliepimus, mes stengiamės išspręsti šią problemą ir sumažinti savo nuostolius.

Susisiekite su mumis

1.Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, prašome nedvejodami palikite mums žinutę, jei turite bet kokių abejonių dėl mokėjimo,krovinio arba produktus.

2.Mes priimame mažmeninė ir didmeninė prekyba, jei jums reikia didmeninė, prašome siųsti mums žinutę, mes palaikysime priimtiną kainą.

3.Jūsų pranešimą bus atsakyta per 1 darbo dieną, prašome siųsti žinutę arba e-mail, jei jums nereikia gauti mūsų atsakymo.

4.Mūsų darbo laikas 9:00-18:00(GMT+8)

Funkcija 6 pristatymas clicker
Naudoti Kompiuteris
Kanalas 1
Funkcija 9 lazerinis nuotolinio valdymo pultas
Funkcija 8 nuotolinio valdymo pateikimo
Belaidis Ryšys RF
4 funkcija "powerpoint" presenter nuotolinio
Prekės Pavadinimas LAMJAD
Funkcija 7 vedėjas pen
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 5 lazerio pen
Funkcija 11 Oro Pelės
Dažnis 433 MHz
Funkcija 1 vedėjas
Paramos PROGRAMĄ No
3 funkcija pristatymas nuotolinio
2 funkcija Remote control
Sertifikavimo Nėra
Pakuotė Taip
Modelio Numeris REM003 Apversti Pen+ Ecectronic Lenta Pen
Funkcija 10 Apversti Pen+Oro Pelės

Panašūs produktai