Grim Reaper Kaukolės Skeletas Grūdintas Stiklas Telefoną Atveju Garbę 20 Pro 8X 9X Lite 10 30 Pro+ Juodas Bamperis Rankovės Fundas Padengti Krepšys

€2.68

-19%

€3.34

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: žmogaus skeletas, pleistras pjaunamoji, 8x atveju garbę, atveju huawei 30 pro, cukraus kaukolės legging, gudetama marškinėliai, rankinėje kaukolė, bamperis huawei, metalo skeletas atveju, honur 8x atveju.

Grūdintas Stiklas Telefoną Atveju Garbę 20 Pro 8X 9X Lite 10 30 Pro+ Juodas Bamperis Rankovės Fundas Padengti Krepšys

Savybės: 1. Perfect Silikoninis Galinio Dangtelio Telefono Dėklas 2.Apsaugoti Paviršius Nuo nutrynimo ir Padengti Įbrėžimams Ženklai ,Dulkių , Pirštų antspaudų ir Iškilimų. 3. Produkto Description100% Brand New ir Aukštos Kokybės ir Žemos kainos 4. Pagamintas iš aukštos kokybės Medžiaga :Grūdintas Stiklas + Juoda Silikono Krašto Minkštas Atveju . 5.Mados dizaino, Patvarus Lightweightand 6. Apsaugoti jūsų vertingų investicijų iš subraižyti ir sugadinti Apie Paslaugos: 1.Greitas pristatymas 1~3 dienų darbo dienomis, išskyrus švenčių dienomis ir savaitgaliais 2.Mieli Draugai,Mes remiame Didmeninė,Mes turime savo gamyklas, šiuos produktus, visada yra sandėlyje,ir mes galime jums pasiūlyti geriausia kaina,aukštos kokybės Produktus,, jei jums reikia daugiau,welocme kreipkitės į mus!Paketų sąrašas: 1.Pakuotė : telefono dėklas*1 rusijos Draugas Mokėti Dėmesio!!!Prašome įvesti gavėjo vardą, pavardę ir teisingą pašto kodą, kad dėl naujos politikos rusijos muitinės,kitaip jūs tikriausiai nebus gauti paketą pagaliau .

7 modelis už Garbę 20 Lite
Modelis 1 už Garbę 8X
Stilius Naujausias Dizainas, Plonas Mobilusis Telefonas Apima
6 pavyzdys už Garbę 20
Parama Drop Laivyba /Didmeninė/retailed
Suderinamos Prekės garbė
Modelis 4 už Garbę 9X Lite
5 pavyzdys už Garbę 10 Lite
Modelis 2 už Garbę 9X
Dizainas Animacinių filmų, Animal / Anime / Citatos / Pranešimai
Savybės Grūdintas Stiklas Telefonas Atvejų
Funkcijos 2 Atsparus smūgiams + Atsparus Įbrėžimams + Anti-Slydimo +Purvo atsparus
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Purvo atsparus / antidetonaciniai
Medžiaga Spalva / Medžiaga
Tipas Įrengtas Atveju
Funkcija Ultra Plonas, Gražūs Modeliai, Tikslią Skylę
Modelis 3 Už Garbę 9X Pro
Žmonės For men, Moteris, Berniukai ir Mergaitės, poroms dovanos

Panašūs produktai