Ulefone Šarvai X8 Tvirtas, Vandeniui atsparus Išmaniojo telefono Android10 5.7-colių Mobilųjį Telefoną 4GB 64GB ip68 Octa-core NFC 4G LTE Mobiliojo Telefono

€101.04

-40%

€168.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: padas oneplus 8t, official xiaomi, ausines redmi 10 pastaba pro, redmi 9a 4, mi 10 pastaba, m3 xiaomi, redmi note10, a12 atveju, a71 atveju "samsung", xiaomi redmi pastaba 3pro specialiųjų.

Pastaba: Šis mobilusis telefonas yra naujas produktas ir yra išankstinis pardavimas mobiliojo telefono.Seksime mokėjimo nurodymą išsiųsti prekes po apmokėjimo per 20-30 darbo dienų.

Ulefone Šarvai X8 Specifikacija OS: Android 10 RAM+ROM: 4GB+64GB CPU: MT6762V/WD Ekranas: 5.7 colių HD+ WIFI: 802.11 a/ac/b/g/n(2.4 G+5G) "Bluetooth": Bluetooth 5.0 Baterija: 5080mAh Tinklo Pokalbiai:yra Dual sim dvejopo laukimo Galinio vaizdo Kamera Pixel: 13MP F/2.2)+2MP+2MP, Pagreičio Jutiklis, P-sensorius, L-sensorius, E-compass, pirštų Atspaudų jutiklis, NFC GSM: B2/3/5/8 WCDMA: B1/2/4/5/8 LTE FDD: B1/2/3/4/5/7/8/12/17/19/20/28A/28B

Įrodyta, Ilgaamžiškumas

IP68/IP69K Apsaugos Klasė

Į Ulefone Šarvai X8 buvo griežčiausių ir sunku bandymai (IP68/IP69K/MIL-STD-810G) įrodyti savo patikimumą.Jo atsparumas ir nelaidumui vandeniui, todėl jis yra gera ir veiksminga priemonė, skirta visiems lauko darbuotojams, nesvarbu, ar lietus, purvas ar dulkės.Skubėti vakare ir tai, kaip gera, kaip naujas.Ji taip pat gali atlaikyti smūgį, lašai, vibracijos, temperatūrų ir daugiau.

Ulefone Tvirtas Telefonas yra vandens ir dulkių, atsparus vandeniui.Jis buvo išbandytas, kurių reitingas IP68 pagal-kontroliuojamomis laboratorinėmis sąlygomis pagal IEC standarto 60529(maxinum gylis 1,5 metrų iki 30 minučių).Vandens purslų ir dulkių resistsnce nėra nuolatinis sąlygos ir atsparumas gali sumažėti dėl įprastinio dėvėjimosi.Nebandykite įkrauti šlapio Telefonas; rasite vartotojo vadovą, valymo ir džiovinimo instrukcijos.Skysčių žalą nėra taikoma garantija.

Grynas "Android" OS 10

Su "Android" 10 "OS iš "dėžutės", Ulefone Šarvai X8 siūlo jums keletą naujų funkcijų, tokių kaip gestas, navigacijos, tamsi tema, smart atsakyti, live paveiksliukas ir kt., apsaugoti jūsų privatumą ir suteiks jums paprasčiau, protingesni ir daugiau naudingų Android naudojant patirtis.

Siūlome Patyrė Didelį Našumą

12nm Octa-Core Procesorius

Powered by 12nm MT6762 octa-core procesorius su 4 gb RAM, Šarvai X8, galėsite perjungti sklandžiai tarp programų nepriklausomai nuo to, kiek programų, kurios veikia fone.Jį bus nesudėtinga žaisti internetinius žaidimus, žiūrėti vaizdo įrašus, naršyti tinklalapį, ir kt. 64GB vidinės atminties yra pakankamai laikyti failus, atvaizdus, muziką norite, o Šarvai X8 taip pat palaiko 256 GB laikmena plėsti kortelę, kuriame būtų visa, ko norite.

Ilgalaikis Efektyvumas

Masinis 5080mAh Baterija

Su savo 5080mAh baterija, Šarvai X8 verčia atgal ribų, kad leidžia jums mėgautis savo funkcijas, ir jo kameros taip ilgai, kiek įmanoma.Ji žada ilgų darbo valandų, poilsio ir išvykas, be jokių pertraukų.

Greiti Ir Užsitikrino Mokėjimo

Mėgaukitės cardless mokėjimo/bilietų, greitas durų įeigos kontrolės ir duomenų perdavimo vieno žingsnio dėka galingas NFC technologija.

*"Google" Sumokėti Turimi Šalies ir Regiono: Jungtinės amerikos valstijos, Jungtinė Karalystė, Singapūras, Australija, Honkongas, Lenkijoje, naujojoje Zelandijoje, Airijoje, Japonijoje, Belgijoje, Rusijoje, Kanadoje, Taivane, Ispanija, Ukraina, Brazilija, čekija, Slovakija, Vokietija, Kroatija, Indijoje, Italijoje, Danijoje, Suomijoje, Švedijoje, Norvegijoje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, Čilė, Prancūzija, Šveicarija.

Immortalise Gražiausių Akimirkų

13MP Triple Galinio vaizdo Kamera

Ulefone Šarvai X8 ateina su 13MP pagrindinė kamera ir du 2MP sub-kamera, leidžia jums užfiksuoti, laimingų akimirkų, gražus gamtovaizdis į kelionę ar kasdieniame gyvenime.Ir priekyje, yra 8MP kamera jutiklis kokybės selfie ir greitas veido atrakinimas.

Užfiksuoti Savo Spalvingi Momentai

8MP Selfie Fotoaparatas

Rodoma su 8MP selfie fotoaparatas su pažangių grožio režimas, kiekvieną kadrą aiškus ir gražus selfie, taupome jūsų laiką daugiau retušavimas.Didelis diafragmos fiksuoja daugiau šviesos iš aplinkos.

Sutvirtintas Ekranas

5.7 colių 18:9 Ekranas

Šarvai X8 suteikiančias padorus ekranas su aukšta rezoliucija 1440 x 720 pikselių, pateikiant jums ryškus ir aiškius vaizdus.Ir ekranas taip pat priima aukštos kietumas stiklo, apsaugoti jį nuo nulio, nuostolių atlyginimo.Jo ekrano dydis siūlo malonus naudoti ir jis gali lengvai pastumkite į kišenę.

Sunku Viduje ir išorėje

360° Visišką Apsaugą

Šarvai X8 priima bi-liejimo procesas, garantija, išskirtinis patvarumas, o išlenkto dizaino keturių kampų ir išaugus rėmo galima išvengti lašinamojo žalą veiksmingai.Kompaktiškas vidaus struktūra ir pažangi sandarinimo procesą, ne tik žymiai sumažinti žalą nuo atsitiktinio kritimo, bet taip pat užkirsti kelią dulkėms ir vandeniui patekti į telefoną.

Jus Produktyvus

Pirštinės Mode + Šlapias Touchscreen

Šarvai X8 ne tik išgyvena, bet taip pat tebėra produktyvus sunkiausias aplinkoje, su touchscreen, rodo, kad gali būti naudojamas, kai šlapia ir pirštines* iki 1,5 mm storio.

Cellular GSM, WCDMA, LTE
Rear Camera Pixel 13MP
Ekrano Rezoliucija 1440*720
Sertifikavimo CE
Jutiklinis Ekranas Taip
Wireless Charging No
Rear Camera Quantity 3
ROM 64G
Biometrics Technology Pirštų Atspaudų Atpažinimo, Veido Atpažinimas
nfc Taip
Ekrano Dydis 5.7
CPU Core Quantity Octa Core
Charging Interface Type TIPAS-C
Optinis Priartinimas No
Operation System "Android"
Flash Galiniai flash
Charging Power Kita
Baterijos Talpa(mAh) 5080
Baterijos Tipas Ne Nuimamas
Prekės Pavadinimas ulefone
Max. Expansion Supported 256 GB
OS "android" 10
Dizainas BARAS
CPU Model MTK
RAM 4GB
Budėjimo Laikas Kita
Front Camera Quantity 1
Fast Charging Nonsupport
Screen Type Kita
Kalbos lietuvių, Rusų, Vokiečių, Prancūzų, Ispanų, LENKŲ, Portugalų, Italijos, Norvegų, Korėjiečių, Japonų, Arabų
3.5mm Headphone Port Taip
Kilmės KN(Kilmės)
"Bluetooth" Versija 5.0
SIM Card Quantity 2 SIM Kortelės
Prekės Būklė Naujas
Front Camera Pixel 8MP

Panašūs produktai