Dantų Krapštuką Turėtojas Automatinis Dantų Krapštuką Lange Paspauskite Tipas Dantų Krapštuką Kibirą Nešiojami Dantų Krapštuką Turėtojas, Virtuvė, Gyvenamasis Kambarys Dantų Krapštuką Dėžutę

€2.44

-30%

€3.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: juoda dantų krapštuką turėtojas, oda dantų krapštuką turėtojas, kietas dantų krapštuką turėtojas, prabanga dantų krapštuką turėtojas, gold dantų krapštuką turėtojas, dantų krapštuką turėtojas derva, vienkartiniai dantų krapštuką turėtojas, dantų krapštuką turėtojui suteikti, dantų krapštuką turėtojas užsakymą, kinijos dantų krapštuką turėtojas.

Aprašymas: 1. PP medžiaga yra sveika ir ekologiška, sklandžiai ir apvalių kūno, tvirtos ir nėra lengva nešioti. 2. Skaidrus matomas langas, kad likusi suma būtų matoma aiškiai , ir dangtelį galima nuimti valymui. 3. Apačioje yra neslidus, stabilus ir tvirtas, tai nėra lengva nukristi. 4. Mažo dydžio, bet didelės talpos, dantų krapštuką, langelis gali turėti apie 150 dantų krapštuką. 5. Greitai sign-out) su vieno mygtuko paspaudimu, jis yra patogus ir taupantis.Techniniai duomenys: Medžiaga:PP Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti Tipas:Automatinis Dantų Krapštuką Dėžutę Dydis:9.5 * 5.5 * 5.5 CM Svoris:0.076 KG Kilmės vieta:Kinija Pakuotė: 1*Automatinis Dantų Krapštuką Dėžutę Pastaba: 1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas. 2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. 3.Ačiū už jūsų supratimą.

Sertifikavimo CIQ
Modelio Numeris Dantų Krapštuką Laikikliai
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PP
Stilius Animacinių filmų
Stalo Apdailos Ir Priedai Tipas Dantų Krapštuką Laikikliai

Panašūs produktai