Nešiojamų Mini Mėlynos Šviesos Blokavimas Skaitymo Akiniai Kompaktiškas Lankstymo Presbyopia Akinius Moterims, Vyrams, Sulankstomos Stiklines su Byla

€1.46

-22%

€1.89

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aun akinius moterims, atveju stiklas, akiniai sutampa, vz akiniai, stiklo bakstelėkite, akiniai vaizdo moterims, stiklo telefono, 2 stiklinės, ga akiniai, moterų akiniai, moteriška.

Nešiojamų Mini Mėlynos Šviesos Blokavimas Skaitymo Akiniai Kompaktiškas Lankstymo Presbyopia Akinius Moterims, Vyrams, Sulankstomos Stiklines su Byla

100% Visiškai Naujas, Aukštos Kokybės!

Tipas: Mėlynos Šviesos Skaitymo Akiniai

Stilius: Kompaktiškas, Nešiojamas

Spalva: Juoda, Raudona

Akinių Lęšių Medžiaga: Polikarbonatas

Akinių Rėmelio Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Akiniai Atveju Medžiaga: PU Oda + Metalas

Savybės:

* KOMPAKTIŠKAS, SULANKSTOMAS DIZAINAS - Sulankstomas tiltas ir strėlės ilginimas šventyklos lengvai sulankstomas ir kompaktiškas saugojimas.Rėmas ir teleskopiniai šventyklos įmaišykite į mažą keychain Atveju.

* MĖLYNOS ŠVIESOS BLOKAVIMAS - Kovos su 90% kenksmingo blue ray ir UV400. Dėvėti stabdžių mėlyna šviesa akiniai saugo jūsų akis nuo žalingo mėlynos šviesos, sumažinti akių nuovargis ir diskomfortas, ypač, kai žiūri TV ir dirba pagal fluorescencinės lempos.Pora mėlynos šviesos blokavimas akiniai yra būtinas sunkiojo kompiuterių ir mobiliųjų telefonų naudotojai.

* AUKŠTOS KOKYBĖS, NAUDINGUMO DIZAINO akiniai yra pagaminti iš nerūdijančio plieno rėmo ir polikarbonatas objektyvo, sulankstomas dizainas leidžia jums imtis bet kur.Minkšti nosies pagalvėlės ir flex šventyklos padaryti tai įmanoma, kad tilptų įvairių susiduria su itin patogus.Jums bus patenkinti mūsų aukštos kokybės, jei jūs gaunate juos!

* GAMINIO DYDIS - Rėmo Plotis: 5.3 cm, Objektyvo Plotis: 1.9 cm, Lęšio Aukštis: 1.1 colių, Šventyklos Ilgis: 5.2 cm, Akiniai Atveju: 3.2x1.4x0.43 cm.

* NEŠIOJAMŲ KEYCHAIN ATVEJU - Flip top sunku nešiojamas atvejais yra pakankamai mažas, kad tilptų beveik bet kur - kišenėje, rankinėje ir nešti arba ranka maišo.

Pakuotė:

1 x Mėlynos Šviesos Skaitymo Akiniai su Keychain Atveju

Pastaba:

1. Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas.Prašome patikrinti, dydis atidžiai prieš jums pirkti prekę.

2. Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Lęšių Spalva Aišku
Sertifikavimo Nėra
Lenses Optical Attribute Anti-reflective
Lytis Unisex
2 funkcija Sulankstomas
Prekės Pavadinimas KLASSNUM
Lenses Material Plastikiniai
Elemento Tipas Eyewear
3 funkcija su PU Oda Atveju
Eyewear Type Skaitymo Akiniai
Frame Material Lydinys
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 mėlynos šviesos blokavimas
Funkcija 5 NEŠIOJAMIEJI
4 funkcija Presbyopia Akiniai

Panašūs produktai