Plonas veido mašina valcavimo odos masažas roll pašalinti celiulito odos vibratorius rankos juosmens lieknėjimo veido massager kategorija "svorio metimas" prietaisu

€11.78

-30%

€16.83

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: krūtų kremas, knagować serumas, bambuko actas, alfa arbutin kremas, riebalų degintojas, veido priežiūros gaminiai, veido porų, cellulit, bioaqua arklių tepalas, laikou serumas.

Destription:

Prekės Tipas: Kūno Plonesni Massager Medžiaga: ABS Kiekis: 1pc Neprivaloma Kištukai: JK / JAV / ES Darbo Galia: 4.8 W Įtampa: AC100-240V Gaminio Dydis: Apytiksl.14 x 10cm / 5.5 x 3.9 coliai

Savybės:

- Tai nedidelio dydžio body massager atneš jums naujų būdų, kaip gauti atsipalaidavęs. - Tai ne tik massager, bet taip pat ir nešiojamų kūno plonesni. - Nedidelis ir galingas, trunka jūsų nereikalingus riebalus nuo savo tvirtą galią. - Taip pat galite jį pasiimti visur savo nešiojamą dydį.Savybės: - Maža, bet stipri galia.Pagamintas iš tvirto ABS plastiko, su lygaus paviršiaus. - Sugriežtinti savo pilvo ir apdaila jūsų juosmens.Padeda sumažinti celiulitą.Atkurti jūsų odos stangrumą ir lygumą. - Gali būti naudojamas ant kojų, rankų, šlaunų, klubų ir sėdmenų.

Paketų Sąrašo:

1 x Mašina 1 x Adapteris, 1 x Vartotojo Vadovas

Visa Pardavimo & Drop Laivyba

- Didmeninės ir drop laivyba yra ir sveikintinas. - Didmeninė, mes siūlome nuolaida, jei jums susisiekti su mumis prieš mokėjimą. - Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus.

Garantija

--Pažadame savo pinigus atgal, jei elementas, kurį gavo, ne taip, kaip aprašyta, arba jei jūsų prekės nėra pristatomos per Pirkėjo Apsaugos laikotarpį. - Jūs galite gauti grąžinamąją išmoką po 15 dienų nuo ieškinio procesas baigiasi. --Ši garantija yra papildoma ir neturi apriboti savo įstatymais, kaip vartotojo, teises, suteiktų visų privalomų įstatymų ir taisyklių, kurie taikomi jūsų šalyje.

Apie Laivybos

[Pristatymo Laikas] mes paprastai laivas, kad per 2-4 darbo dienas po apmokėjimo patvirtino. [Apie Muitų] Atsižvelgiant į mūsų klientų naudai, Esame priversti ship užsakymą paprastu paštu.Prašome suprasti, tačiau, muito iš mūsų kontrolės, mes negalime garantuoti, nr. mokestis, mokestis ir bus ne mokėti jokio mokesčio mokestis.Pastaba: - Jei pasirinksite nemokamas pristatymas parinktį, jūsų sklypo bus pristatomos tiesiai į jūsų namus tik vieną kartą, ar ji bus atsiųsti į jūsų vietos post office. - Jei jums pasirinkti, express pristatymas, prašome, nepamirškite palikti savo kontaktinį numerį, tai yra būtina express pristatymas.

Maitinimo Šaltinis elektrinis, ES, UK, AS, JAV
Feature1 v-veido formavimo, Veido Kėlimo, Anti-Aging
Feature2 Lieknėjimą, Stangrinamasis, Kėlimo, anti-cellulite
Standartinė Įtampa 110V, 110V(不含)-220V(不含), 240V, 100V
Feature4 veido massager vibracija
Tipas Plonas Veido mašina
Modelio Numeris SCF0801
Kilmės KN(Kilmės)
Feature3 elektros masažas, veido
dydis App 14*10cm / 5.5*3.9inch
Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas Tattrendy
Gamybos Procesas Mašina Padarė

Panašūs produktai