26OZ Nuimamas Išrūgų Baltymų Milteliai Sporto Shaker Butelį Vandens Butelių Nerūdijančio Plieno Taurės Vakuuminis Maišytuvas Lauko Drinkware

€3.55

-44%

€6.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: shaker baltymų sporto salė aluminio, shaker bottl baltymų, kokteilis, maišytuvo purtyklė, shaker sportas, metalo baltymų butelis, Kokteilis, valyti ausies vaškas, kavos maišykle, baltymų purtyklė.

26OZ Nuimamas Išrūgų Baltymų Milteliai Sporto Shaker Butelį Vandens Butelių Nerūdijančio Plieno Taurės Vakuuminis Maišytuvas Lauko Drinkware

METALO KŪNO IR DVIGUBO SIENELĖMIS

18/8 nerūdijančio plieno metalinis korpusas , geros tekstūros, laikyti šaltai 30+ valandas ir šiltas 8+ valandas ir jokio prakaito, Tomas ženklai išorinėje pusėje padėti atlikti tikslius matavimus .

NEPRALAIDŽIOSE TWIST-DĖL BŽŪP

Ne daugiau atsitiktinio išsiliejimo, su dryžuotais metalinio žiedo, dėl bžūp, lengva atidaryti ir neslidžios, patogios rankenos dėl bžūp lengva nešiotis, kai einate.

BPA FREE & NR KVAPAS

Plauti indaplovėje, patvarus nerūdijančio plieno ir BPA-Free Dangtis, vengti skonio perdavimo ir kvapai

PUIKUS BALTYMŲ KOKTEILĮ IR DAUGIAU

Šis izoliuotas vandens butelis yra daugiau nei baltymų purtyklė, tinka daug šalto ir karšto gėrimus, taip pat galite naudoti ją kaip kavos, pieno ar sulčių maišytuvas, nepralaidžiose butelis, ar gėrimo taurės.

LIFETIME GARANTIJA

Nesvarbu, koks klausimas jums kilo, mūsų klientų aptarnavimo komanda, suteiks jums šiltas klientų aptarnavimo, kol būsite patenkinti, įsigyti su pasitikėjimu.

Dydžiai

Modelio Numeris shaker butelis, Baltymų Milteliai Sporto Purtyklė Butelio
3 funkcija Sportas Butelis
2 funkcija Nuimamas Maišytuvo Butelis
Funkcija 6 vakuuminio
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Išrūgų Baltymų Milteliai
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
4 funkcija Butelis Vandens
Funkcija 9 botella de agua
Pavadinimas sporto purtyklė
Funkcija 7 Maišytuvas Taurė
Funkcija 5 Vandens Butelių
Prekės Pavadinimas LosWhy
Funkcija 8 Nuotėkio Įrodymas Puodelis

Panašūs produktai