Kelnės Krašto Sutrumpinti Lipnios Kelnes Burną Pasta Ne Lipnia Apačia Iš Kelnių Apačia

€0.57

-25%

€0.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xiaomi whisking dubuo.

Ne-siūti, tiesiog geležies apsiuvas kartu, sukuria švarią hem per kelias sekundes!

Jis pakeičia tradicinį susiuvimo kelnių, kuris yra gražus ir patogus, laiko taupymo.

Stiprus klampumo, nėra lengva trauktis, nebereikia rasti siuvėjai, ir leisti pinigus ilgas kelnes!

Pagrindinės Savybės

Sutrumpinti Ilgos Kelnės Be Vargo! - Geležies-dėl, klijais lengvai ir visam laikui hemming drabužius ir namų dekoro be jokių siuvimo.

Patogus Hemming Pagalbininkas - hem juosta su labai elastingumą, kurie gali būti lenktas su apranga, nr. siūlės linijos išvaizdą.Jūs galite sumažinti bet kokio ilgio bus, ji gali būti nustatyta į kelnes, o ne lengvai judėti.

Lengva Valyti

Mes naudojame saugias medžiagas, kad yra patogiai visą dieną, bet taip pat lengva valyti, skalbti mašinoje, ir sausai valomos, taigi jums nereikės spręsti erzina likučių ar negražus klijų ženklų.

Naudojant Metodus

1. Naudokite liniuotę ir dažų milteliai pažymėti lankstymo poziciją, kuri leis ziajać kojos daugiau gražus. 2. Žirklėmis nukirpti, nei audinio.Kai pjovimo, jis turi būti tiesus.Per kreivas ir įstrižai paveiks išvaizdą. 3. Kelnės yra įterptas su vandens, kad būtų išvengta susitraukimas ir kelią iš geležies mažėja paspaudus ir formavimo. 4. Balta dalis yra gumos juosta, kuri gamins sukibimas paspaudus, todėl pabandykite tai vieta, centre. 5. Po prilipti prie kelnių kojų, naudoti geležies, geležies tiesiogiai ir sutapimas dalis kelnių anga yra 2-3 cm apskritimą.

Specifikacijos

10 x 5 x 2cm

Prekės Pavadinimas isfriday
Tipas Siuvimo Siūlai
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Mezgimo

Panašūs produktai