Ultra-plonas R88 Transformatorius EMF CANCELLER Elektromagnetinių bangų eliminator

€43.78

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: xr iphone atvejais šampanas.

Produkto Pavadinimas: R88 EMF CANCELLER

Įtampa: 3.7 V arba 3.8 V

Dydis: 120.3 mm * 71.3 mm * 9.5 mm

Savybės:

1, pašalinti sistemos, generuojami elektromagnetiniai trikdžiai banga

2, Ultra-plonas, kad storiausią (įskaitant varžtą aukštis tik 9,5 mm) visų rūšių tarptautinės naudoti visų tipų modelius.

3, R88, gali būti taikomas split tipo maitinimo jungties, stiprintuvo transformatoriaus, vamzdis, galios stiprintuvo išėjimo transformatoriaus, "Blu-ray" grotuvas, LCD TELEVIZORIUS ir t.t transformatorius (impulsinis maitinimo šaltinis) tiek degaussing.

Taikymo sritis: įvairias programas, naudojamas HIFI Audio ir AV įvairių elektros produktų.

Taikymo principas: gaminti "Gaudyklė " banga", Jis gali kompensuoti vienas kitą iš transformatoriai, elektromagnetinės bangos, ir tokiu būdu panaikinti magnetinių trikdžių.

Pakuotę sudaro:

R88 EMF CANCELLER X1

Pastaba: Šis produktas "sergio" tipo, gali padaryti high-end sistema, siekiant padidinti šiek tiek, ir poveikio rimto magnetinio srauto nuotėkio sistema negalioja!kodėl?Nes nuotėkio srautas yra gerokai didesnis nei demagnetization iš R88, todėl negalioja.

Gali būti taikomas split modelis galia prijungimo vieta, transformatoriai, vamzdis, galios stiprintuvo išėjimo transformatoriaus, "Blu-ray" grotuvas, LCD TV impulsinis maitinimo šaltinis ir t.t vieta degaussing.

Nauja programa: klientas bandymas, projektoriaus, kietųjų diskų, CD-ROM turi gerą poveikį.

Rekomendacija: Viena mašina naudoti vieną R88;

Taip pat galite bendradarbiauti su mūsų parduotuvėje PH01 maitinimo triukšmo reguliatorius tuo pačiu metu naudoti geresnis (Viena sistema naudoja nustatyti PH01).

Srityje HIFI ir AV, neišvengiamas prietaisas (transformatorius);

Tol, kol yra transformatorius, yra transformatorius magnetinio srauto nuotėkio reiškinys, labiausiai idealus sprendimas yra padalinta dizainas, transformatorius yra nepriklausoma nuo mašinos ir nuo PATIRTŲ daugiau nei 30 cm.Tai yra žemiausias nuotėkio magnetinių trikdžių AMP (mažiausia nereiškia, nr.), o paskui naudoti importuotų toroidinis transformatorius (tokius kaip TALEMA Uždaromos toroidinis transformatorius, ne PCB suvirinti uždaromos toroidinis transformatorius + ketaus dangčiu (toks nutekėjimas yra labai mažai).

Įvairių markių ir skirtingos galios transformatoriaus magnetinio srauto nuotėkio yra ne tas pats dydis, apskritai, geros kokybės magnetinių nuotėkio mažiau, Didelio galingumo magnetinio srauto nuotėkio didesnis, R-type transformatorius magnetinio nuotėkio yra gana didelės (geležies negali padaryti vario skydas).

Transformatorius magnetinio srauto nuotėkio veiklos HIFI:

Kai veikia, AP, jūs galite rasti 50HZ ir jo keista kartus (50HZ, 150HZ 250HZ, ir pan.) yra nukrypimas nuo triukšmo kreivės piko, kai pikas yra didesnis nei 90DB, žmogaus ausis išgirsti, Kai kurie žaidėjai bus per irection, kad transformatorių sumažinti magnetinio srauto nuotėkio, kad būtų pasiekti žmogaus ausis negali išgirsti; (100HZ ir jo kartotiniai egzistavimo keterų, tai yra legenda triukšmo, sukelia blogas ĮŽEMINIMAS, projektavimas, ir transformatoriaus gnetic srauto nuotėkio Nėra susiję).

Negali girdėti, tačiau gali jaustis, magnetinio nutekėjimo sistemos, garso ir negali padaryti žmonių jaustis laimingas, o šiek tiek kintama jausmą;

Žinoma, high-end įranga, bendrieji nuotėkio srautas yra santykinai mažas, taikymo R88, ji gali duoti pilną žaisti REM88 nedaug demagnetization, Tada jums bus rasti, kad fonas šiek tiek ramybės, šiek tiek geriau dinamiškas, šiek tiek didesnį atskyrimą.Taip,taip, visi yra tik šiek tiek, prielaida, bet taip pat galite išgirsti tokių šiek tiek pakeisti Oh.

Šis produktas yra ne teologijos, metafizinis smegenų, galite naudoti formą, mokslinių eksperimentų išmatuotas triukšmo, Jūs galite pamatyti iškraipymo ir kitų duomenų, turi šiek tiek padidinti.

R88 naudojimą, kompensuoti metodas, remdamasi vidaus spausdintinių plokščių elektromagnetinių laukų ir elektromagnetinių bangų sukurtas prietaisas gali sumažinti elektromagnetinės bangos generuoja transformatorius.Naudojimo būdas yra gana paprasta, kaip ilgai, kaip REM88 butas įranga, elektros tiekimo arba transformatoriaus tiesiogiai žemiau, nereikia liesti įranga, jūs galite kompensuoti transformatorius susidarančių elektromagnetinių bangų, todėl įsitikinkite, kad įdėti vietą geriausių rezultatų. (Kaip parodyta žemiau)

Pakuotė Taip
Maksimali Galia Vienam Kanalui 10W
Kanalai 1
Modelio Numeris R88
Prekės Pavadinimas GZLOZONE

Panašūs produktai