2/5/10ml Gyvūnų Švirkštų Veterinarijos Nuolatinio Purkštuvas Reguliuojamas Automatinis Vakcinos Injekcijos Paukštienos Vištienos Ančių, Kiaulių, Karvių

€12.67

-23%

€16.46

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: traukti, bandymo vakcina, Karvė Spausdinti, ąsotis pieno, karvės, vištienos priedai vandens, galvijai karvės, paukščių švirkštų, girtuoklis vištienos, galvijų švirkštų, plastiko įpurškimo dalys.

Produkto Aprašymas: 1. Galite pateikti tikslesnius padarinių. 2. Rankena sužmoginta dizainas yra patogiai rankas ir taupantis, ne slysti, ir patogu naudoti. 3. Butelyje yra tiesiogiai įterpti ir yra tvirtas ir labai sandarūs. 4. Jis yra reguliuojamas, 2ml/5ml10ml vengti atliekų susidarymo. 5. Sukurta su rikošetas pavasario rankena, patogu ir sustoti.

Pavadinimas: Gyvulių Vakcinos Švirkštų Medžiaga: Plastiko Funkcija: Reguliuojamas Dydis: S Leist. 18 x 16cm Dozė: 2 ml / 5ml / 10ml

Paketą Sudaro: 1 Vnt x Gyvulių Vakcinos Švirkštų

Pastaba: Prašome leisti 1-2mm klaidų, dėl rankinis matavimas.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Prekės Pavadinimas Kalbėti-Patenkintas
Spalva Atsitiktinai
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Gyvulių Vakcinos Švirkštų
dydis Appr. 18 x 16cm
Naudoti Avių, arklių, karvių vištiena
Medžiaga Plastikiniai
Produkto Pavadinimas Gyvulių Vakcinos Švirkštų
Funkcija Reguliuojamas
Tipas Ūkio Gyvūnai
dozė 2 ml / 5ml / 10ml
Ūkio Gyvūnai Tipas kiaulė

Panašūs produktai