10 režimai Klitorio Kalba Lyžis Stimuliavimo Vibratorius USB Masturbacija Įkrovimo Šildymo Dildo Masturbacija sekso žaislai moteris

€15.85

-39%

€26.41

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: sekso žaislas kalba, šildomos vibratorių vibratoriai, dildo moterims, suaugusiųjų šildymo dildo, usb šildymo plokštė, 7 usb įkraunama vibratorius, didžiulis šildomos dildo, metalo šildomos dildo, usb recharger vibratorius, oralinis seksas kalba.

Prekės Informacija

Produkto Duomenys: Medžiaga: Silikonas + ABS Spalva: rožinė Valdymo tipas: maitinimo Įstaiga dydis: 226*38mm Didžiausias triukšmas: 85db joje yra tepalo: nėra Spalva: rožinė, rožė, raudona, violetinė

Funkcijos naudojimas

3-greitis čiulpti, 10-dažnio vibracijos, viena pagrindinių šildymo

funkcija

1.100% brand new ir aukštos kokybės. 2.Greičio kontrolės dirbti yra patogiau naudoti. 3.Vibratorius turi 10 vibracijos dažnius, teikti įvairius dirgiklius. 4.Ultra-quiet dizainas, patogiau naudoti. 5.Vibratorius yra atsparus vandeniui, ir jūs galite jį naudoti duše ar kur jums reikia. 6.Kaip puiki dovana sau ar savo meilužio.Pastaba: Trumpam paspauskite įjungimo mygtuką, norėdami reguliuoti dažnį, ilgai paspauskite 3~5 sekundžių norėdami įjungti/išjungti.

pastabos

1. Dėl skirtingos šviesos ir ekraną, spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Mes garantuojame, kad stilius yra toks pat kaip paveikslėlyje. 2. Visi matmenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti nukrypimas 0,5-1 cm.Dėkojame už jūsų supratimą! 3. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei jus tenkina mūsų projektus ir paslaugas, prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir duoti 5 žvaigždučių įvertinimas.

Patarimai

1. Siekiant apsaugoti jūsų privatumą,mes pažadame siųsti savo produktus paslaptis būklės, be jokių nuotraukų ir žodžių apie seksą 2. Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes stengiamės patenkinti visus savo poreikius 3. Jei produktas turi kokybės problemų, prašome procesas per 7 dienas nuo gavimo dienos (gaminio nuotrauka pranešimo klientų aptarnavimą), reikia grąžinimo ir keitimo grąžinimo krovinių jums reikia turėti, išduotas krovinių mums padengti.Jei produkto testavimas be jokių kokybės problemų, kelionei krovinių jums reikia būti.

Surinkimo + Dėmesį, Gali būti prioritetas pristatymas!!!!!

Žingsnis 1: Spustelėkite parduotuvė piktogramą apatiniame kairiajame kampe.Žingsnis 2: Po atvykimo į parduotuvę, spauskite dėmesio mygtuką viršutiniame dešiniajame kampe.

Elemento Tipas Vibrators
Kilmės KN(Kilmės)
Nepadori Nuotrauka No
Commodity Quality Certification ce
Medžiaga Silikono, silikono + ABS
Sertifikavimo CE
Prekės Pavadinimas PAQIN
Spalva Rožinė
Maksimalus triukšmo 85dB
Joje yra tepalo Nėra
Tipas G-Spot
Kūno dydis 226*38mm
Modelio Numeris SEPR100265
Funkcijos Naudojimas 3-greitis čiulpti, 10-dažnio vibracijos, viena pagrindinių šildymo
Seksualinio Pobūdžio No
dydis 10-frequency vibration

Panašūs produktai