Lieti Smilkalų Laikiklis Lotus Stick Smilkalų Degiklis Ir Kūgio Smilkalų Laikiklis Šventyklos Jogos Studijos Namų Puošybai

€0.83

-31%

€1.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: įrašų studija, elecrical smilkalų degiklis, smilkalų laikiklis, namų joga apdaila, smilkalai kūginiai patchoulli, jogos kilimėlis, smilkalų laikiklis stendas, degiklis smilkalų krioklys, mazuto degiklių, smilkalų degiklis.

Kulka Taškų:

1、Lotus Dizaino : Lotus-tai geresnio gyvenimo į Rytų Kultūrą.Degiklio sujungia lotus ir papuošalai, suprojektuotos formos, rodo tradicinis ir modernus stilius, kuris gali būti klasikinio baldais, su meditacija ir pagalbos-miega poveikį.

2、Naudingos 3 1. nuimamas dizainas: inscent turėtojas gali naudoti su Stick/Cone/Ritė smilkalai/Aromaterapija degiklį laikykite įvairių smilkalų,Su savo mėgsta, jūs galite padaryti daugiau kitų įdomių kombinacijų.

3、Išskirtinį kūrinys : Smilkalų lazdelės laikiklis yra pagamintas iš lydinio, tvirtas ir patvarus.

4、Akyto Dizainas: Jis gali turėti visų rūšių smilkalai,nereikia valyti pelenus ant grindų, nes "lotus" bazės bus surinkti visus pelenų

5、Taikymo sritį :miegamasis,Gyvenamasis kambarys, jogos kambarys,tyrimo, biuras, meditacijos kambarys, viešbutis, tualetas, biblioteka ir kt.Gali būti naudojamas kaip smilkalų degiklis arba apdailos.

Savybės:

1."Lotus" Dizaino : Lotus-tai geresnio gyvenimo į Rytų Kultūrą.Degiklio sujungia lotus ir papuošalai, suprojektuotos formos, rodo tradicinis ir modernus stilius, kuris gali būti klasikinio baldais, su meditacija ir pagalbos-miega poveikį.

2.Naudinga 3 1. nuimamas dizainas: inscent turėtojas gali naudoti su Stick/Cone/Ritė smilkalai/Aromaterapija degiklį laikykite įvairių smilkalų,Su savo mėgsta, jūs galite padaryti daugiau kitų įdomių kombinacijų.

3. Prabangus apdailos : Smilkalų lazdelės laikiklis yra pagamintas iš lydinio, tvirtas ir patvarus.

4.Akyto Dizainas: Jis gali turėti visų rūšių smilkalai,nereikia valyti pelenus ant grindų, nes "lotus" bazės bus surinkti visus pelenų

5. Taikymo sritis :miegamasis,Gyvenamasis kambarys, jogos kambarys,tyrimo, biuras, meditacijos kambarys, viešbutis, tualetas, biblioteka ir kt.Gali būti naudojamas kaip smilkalų degiklis arba apdailos.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: alloy

Dydis: apie 8,5 cm/3.35 colių skersmens

Tinka: smilkalų žemiau apie 1,8 mm/0.07 colių.

Pakavimo Sąrašas:

1*Lydinio Smilkalų Laikiklis

Kilmės KN(Kilmės)
Klasifikacija Smilkalai Bazės
Modelio Numeris Lieti Smilkalų Laikiklis Lotus Stick Smilkalų Degiklis ir Kūginiai Smilkalai Holde
Prekės Pavadinimas famure
Medžiaga Kita
Tipas Smilkalų Degiklis

Panašūs produktai