Vakuuminė penio pompa penis enlargement extender suaugusiems vyrų sekso žaislai suaugusių vyriškos lyties atstovai masturbacija kamuolys valvesilicone importas

€5.28

-80%

€26.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyrams sekso, peni siurblys, sekso lėlė, siurblys moterims, masturb, vyrų masturb, uzar varpos siurblys, suaugusiųjų, sekso parduotuvė, elektros varpos siurblys.

Veiksmingai Varpos Siurblys Varpos Didintuvas Dulkių Penis Extender Vyrų Sekso Žaislai Ilgis Padidinti Didintuvas Vyrų Traukinio Erotika Suaugusiems Seksualus Produkto Lašas Laivybos

Charakteristika:

Suteikite savo šalies pasitikėjimą, savęs meilės ir pagerinti savo santykius.Siurblys naudoja oro padidinti savo varpos dydžio.Cilindras prie minkšta guma, rankovės.Tiesiog vieta, tai rankovės per jūsų varpą, o tada siurblys nuolat ranka.Kai lempa yra pumpuojamas, oras ištraukiamas iš cilindro, sukurti vakuumą.Šis dulkių padeda pritraukti daugiau kraujo į varpą, stiprinti audinį ir sukelia erekciją.Vakuuminis plečia audinių ir padidėja varpos dydžio.Paprasta programa leidžia naudoti savo namuose arba bet kurioje viešoje vietoje.Visiškai natūralūs: be narkotikų, injekcijos ar operacijų.Padidinti jūsų gaubtas lengvai, greitai ir neskausmingai.Aišku, kamera su matavimais, todėl jūs galite pamatyti rezultatus.Lengvai paspauskite išleidimo vožtuvas.

pakuotės:

Mes priimame jūsų privatumą labai rimtai, todėl mes naudosime du langelius ir tris maišelius pakuoti pakuotės jus užtikrinti, kad pakuotės nebus pažeistas transportavimo metu.Nėra tekstą ar modelį paviršiaus paketą.Prašome būti tikri, kad perkate ! ! !

Elemento Tipas Varpos Siurblys
Prekės Pavadinimas QUBANLV
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai