Augintiniai, katėms, kraikas, vazonus, augintiniams, pusiau uždara, nuimamas, anti-purslų, kraikas puodai, kačių tualetai, kačių kraikas, semtuvai.

€10.42

-15%

€12.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kačių tualeto, katės tualetas, pakoja tualete, katė žaislas, kraiko dėžės katė, katės 8, kraiko dėžutė, atveju katė s41, durų gato, tualeto sėdynė.

Apie Mokėjimą

Mes priimame Alipay, "Western Union", visos pagrindinės kredito kortelės yra patalpinta saugiomis mokėjimo procesorius.

Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo.

Jeigu tu negali uždaryti savo sąskaitą iš karto po aukciono, palaukite kelias minutes ir užbaigti mokėjimo per 3 dienas, ir pabandykite dar kartą.

Apie Siuntos

1. Pasaulio laivybos. (išskyrus tuos atvejus, kai kurios šalys / goa / FPO)

2. Kovoti su ordinu metu po mokėjimo tikrinimo.

Mes tik laivas patvirtino, kad adresas.Savo užsakymą adresas turi sutapti su jūsų pristatymo adresą.

4. Rodomas vaizdas yra ne faktinė projekto, jūsų nuoroda tik.

5. Tranzito laikas paslaugą teikia vežėjas, neskaitant savaitgalių ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per šventes.

6. Jei jums nereikia gauti prekes per 30 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes stebėti prekių ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7. Dėl inventorizacijos statusą ir laiko skirtumas, mes pasirinkti, kad laivas savo elementus iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Grįžti & Grąžinti

1. Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti prekes.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, kad būti naudojamos ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.Ne išimtis!

2. Visos grąžinamos prekės turi būti įdėti originalioje pakuotėje.Jūs turite suteikti mums pristatymas sekimo numerį, konkrečias priežastis, dėl grąžinimo ir jūsų GO.

3. Mes grąžinsime jums visą sumą laimėti kainos pasiūlymą.Gavusi projekto originaliu sąlygas ir pakuotės, įskaitant visus komponentus bei priedus, pirkėjas ir pardavėjas bus atšaukti operaciją iš pavadinimo nemokamai.Taip pat galite pasirinkti jį pakeisti.

Apie Atsiliepimą

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome jus susisiekti su mumis iš karto prieš suteikdamas mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, todėl, kad mes galime išspręsti jūsų problemą patenkinamai.

Jei mes nežinome, problema, mes negalime ją išspręsti!

Tipas katės
Funkcija Pusiau uždarojo
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai