Universalus Silikono CV Ašies Įkrovos Dulkių Dangtelį Kamuolį Galva Pastovaus Greičio Turas Apkabos, Dulkių Dangtelį Rinkinys

€10.95

-34%

€16.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: apkaba cv bendras, pistoletas silicio, golfo silikoninės žarnos rinkinys, atveju g800 silikono, atveju x6 silikono, mercedes silikoninės žarnos rinkinys, Silicio, cv bendrą įrankis, bendras gnybtas, ducati monster duslintuvo.

(1) Aukštos kokybės Medžiagos: cv įkrovos dangtelis yra pagamintas iš aukštos kokybės guminės medžiagos, geras atsparumas dėvėjimuisi, ilgaamžiškumas ir patikimumas, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

(2) Profesionalus Dizainas: silikono kamuolys galva dizainas tęsti įkrovos dangteliai gali veiksmingai užkirsti kelią dulkių patekimo ir padaryti savo automobilį paleisti gerai.Gali atitiktų jūsų transporto priemonės pat.

(3) Lengva Įdiegti: Lengva įdiegti, ji gali būti įdiegta ir naudojama be sudėtingų įrankių. 100% brand new, tikslumo gamybos tikslumo gamybos, nuolatinį veikimą ir ilgą tarnavimo laiką.

(4)Standarto Specifikacijos: Jis atitinka griežtus kokybės kontrolės standartus ir yra patikimas naudoti.Pagamintas pagal originalų specifikacijas.Pastatytas laikantis standartinių specifikacijų, griežtai pagal gamyklos kokybės kontrolę.

(5)Paslauga:Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausia garbė.Jei turite kokių nors klausimų, gavusi produkto, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes 100% atsidavę savo pilną pasitenkinimą.

Medžiaga: Guma spalva: raudona

Svoris: 202.0 g

Dydis: 13*9.5 cm

1*dulkių dangtelis

4*Gnybtas žiedas

1.Dėl vadovo matavimo ir skirtingus matavimo metodus, tikrąjį dydį, gali būti šiek tiek skirtingi.

2.Primename, kad dėl šviesos efektai ir monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir t.t.), spalva toną svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Prekės Svoris 32g
Elemento Ilgio 6.5cm
Medžiagos Tipas Geležies
Elemento Aukštis 6.5cm
Elemento Plotis 1.4cm
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai