1 VNT Homebrew Alaus Cilindrų Fermentor Oro Užrakinti Vieną pusę Išmetamųjų Vandens Uždaromos Patikrinkite Vožtuvo Alaus Fermentacijos Vyno gamybos

€0.40

-40%

€0.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vamzdis fermentacijos, homebrew įranga, australija, svoris fermentacijos, alaus homebrew, vyrai lengvas, visos fermentacijos, maišytuvas lanksčia žarna, vyno fermentacijos kibiras, keg, fermentas kibiras.

aprašymas:

Ji labai tinka alaus alaus, vyno, sidro, grynų sulčių fermentacijos ir antrinės fermentacijos būdu.

Izoliuoti oro vyno/alaus, išmetamųjų anglies dioksido ir fermentavimo, dujų, užkirsti kelią vaisinių muselių skrydžius į vyno/alaus, ir užkirsti kelią kenksmingų bakterijų patekimo. -

Vienpusis oro sandarinimo patikra vožtuvas.Per pakeisti patalpų aplinkos temperatūra, išvengti atatrankos patekti į fermentacijos kolegija.

Lengva naudoti.Supilkite vandenį į išmetimo vožtuvas, įdėkite į dangtelį alaus statinė arba gumos plug viršuje fermentacijos indą, ir uždarykite dangtį.

Standartinio dydžio oro lock, tinka bet kokiam savos kamščiu, kamščiamedžio kamščiu, dangtelis, kamštis, kamštis ar sandariklio dangtis su 3/8 colio skyle.

Spalva: skaidrus

Medžiaga: PP

Matmenys: ilgis 11,5 cm, išorinis skersmuo 10 mm, vidinis skersmuo 6mm

Patarimai:

1. Prieš naudojant oro užraktas, prašome virinti ir dezinfekuoti orą užraktas su verdančiu vandeniu.Prašome plauti su vandeniu po kiekvieno naudojimo.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti klaida 0-1 cm.

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Have a nice day!

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Produkto Tipas Airlocks

Panašūs produktai